Jump to content

Zgomot ciudat motor

AliZ
 Share

Postare recomandată

Am schimbat la 90.000 cureaua de distributie, pompa apa si tot ce era necesar. Acum am 105.000. De o perioada motorul este la relantiu tare galagios. Se aude o bataie slaba, si ffff rar se aude un zgomot metalic sec in motor, de parca ar pica o bila de metal pe motor, atat doar o data, apoi ffff rar mai aud acel zgomot. Sa fie de la cureaua de distributie, sau de la filtrul de aer (sport) care l-am schimbat acum ceva timp (cam pe la 75000 km) si care (banuiam) sa fi influentat motorul, acele zgomot care se aud. Efectiv nu mai merge asa finut ca la inceput, cand stateam la relantiu si nici nu auzeam motorul.

Va rog daca banuiti ceva dati-mi un sfat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Banuiesc ca-ti bate in partea stanga a masini. Acel zgomot isi pierde/creste in intensitate cand apesi ambreajul?!

Link către comentariu

Ai ajuta persoanele care ar vrea sa te ajute la randul lor daca ai spune si ce tip de motor ai... De exemplu la D121.050 bataile pot sa vina de la mecanismul de echilibrare, dar pe tine sigur nu te ajuta cu nimic sa stii asta...

Link către comentariu

am si eu o problema dar nu la masina din semnatura...ci la un golf4 2001 ALH...

NUMAI in sarcina si la turatie de peste 2000rpm se aude un "suierat" ciudat in partea dreapta (localizat din masina parca vine de sub bord de la ventilator pt interior) ca si un aspirator casnic la care il obturezi cu mana cand functioneaza.

peste 200rpm incepe si creste in intensitate dar nu foarte mult si tine pana schimb viteza. mentionez ca pe loc oricat il turez nu se aude nimic, si masina in sarcina scoate si fum negru dar nu exagerat.

fumul l-am pus pe seama necircularii masinii de vreo 6 luni, inj imbacsite etc pana isi mai da drumul.

cu vag-com nu da nici un cod de eroare pe modulul engine

si mai apar si discontinuitati in accelerare, ceva gen motor inecat, ca si cum ar avea o intarziere, pleaca ok apoi are o mica ezitare si apoi revine dar parca merge inecat un pic si apoi la 2800rpm in sus e iar ok...erori nu apar

ce poate sa fie? furtune turbo? daca ar fi de la furtune nu ar trebui sa dea vreo eroare?

multumesc

Modificat de danubius
Link către comentariu

Aceeasi chestie am constatat si eu, dupa schimbarea kitului de distributie motorul a devenit mult mai zgomotos. de ce oare ? se mai poate face ceva ?

Link către comentariu

...si eu am o problema asemanatoare: o bataie la relanti, doar cand este motorul rece, nu tot timpul. se aude un sunet infundat (la fel ca cel descris de AliZ). nu stiu ce este... please help...

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,

Si eu am un zgomot ciudat la motor la Octavia 1. In partea stanga scartaie ceva destul de tare, mai ales la ralanti, in mers se aude f. putin. La inceput se auzea numai la rece, acum se aude cam tot timpul.

Masina are 70.000 km. Ma putei ajuta cu o parere, ca nu stiu daca sa ajung urgent in service.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!