Jump to content

Problema senzori parcare spate T5 Multivan

florin83
 Share

Postare recomandată

On 12/11/2025 at 11:07 PM, tyty25 said:

Salut

Da este fabricatie 2005,sa inteleg ca am cumparat kitul degeaba?

Ce  fel de calculator imi trebuie?

Ai cumva o poza sa imi dau seama despre ce este vorba?

Multumesc 

Salut , daca vrei sa pui senzori fata spate ai nevoie de calculator cu cod 7E0 919 283 

1766138339203556568109370817938.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, este unul dintre codurile compatibile

Link către comentariu

Salut

Va Multumesc frumos pentru ajutor, cand am cumparat kitul am vazut ca scria multivan si nu avea buton,am comandat un buton,si da Florin cred ca ai dreptate este de 5.1, codul modulului pentru senzori nu il stiu ca nu m-am uitat sa vad,dar o sa revin cu poze,eventual am sa montez senzorii, am satrag cablurile si daca nu va funcționa cu calculatorul pe care il am acuma, am sa il comand  pe cel de mi lați recomand 

Va Multumesc 

Si va doresc sărbători fericite 

Asta este butonul pe care l-am cumparat separat pentru ca nu era in kit

Screenshot_20251219-190101_eBay.jpg

Screenshot_20251219-190113_eBay.jpg

Link către comentariu

salut , uite mai jos ai si schema electrica , cod calculator 7E0 919 283 senzori fata spate si cod calculator 7H 0 919 283 senzori doar spate si nu accepta buton ,Atentie  doar acestea doua coduri sunt bune pentru T5 , alte coduri nu sunt compatibile cu T5 an fabricatie 2003-2009 , am colectie de calculatore cu coduri diferite pt T5 care nu sunt compatibile , PS nu citesti de loc retroactiv ce am scris pe pagina anterioara , butonul pe care l-ai cumparat este degeaba , nu este compatibil , este pentu T5.1 Multivan cu bord basic/comfortline , T5.1 Multivan este 2 tipuri de bord basic/comfortline si cel Highline , pe T5 doar bord Highline , tu ai nevoie de buton cu cod 7H5 919 281 . senzorii se potrivesc de ori ce fel doar sa fie OE. Daca vrei sa fie functional respecta schema pusa de mine si cumpara codurile exacte puse de mine.

VW T5 park sensor.pdf

Modificat de atti206
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!