Jump to content

Înălțare (body lift) Passat B8

blaky
 Share

Postare recomandată

Salut,

Detin un passat B8, biturbo, din 2015. Sunt interesat sa ridic garda la sol a mașinii. Pe scurt, sunt pescar si mai intru cu masina pe zone accidentate. 

Puteti sa ma ajutați cu soluții?

Câți cm as putea câștiga? 

Multumesc mult.

Modificat de Manuel N.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Manuel N. changed the title to Înălțare (body lift) Passat B8

Tinand cont de lungimea masinii, de consolele lungi (mai ales cea din fata) si de ampatamentul mare, cei cativa cm suplimentari nu te vor ajuta aproape deloc, dar iti vor strica tinuta de drum pe asfalt. Am facut o comparatie intre un BMW Serie 1 cu o consola fata foarte scurta si o Toyota CH-R (crossover)cu o garda la sol mult mai mare, dar si cu o consola fata mult mai lunga. Rezultatul era ca puteam cobori relaxat in sosea cu BMW-ul, dar cu CH-R-ul am dat bine de tot cu spoiler-ul fata de asfalt si m-am lamurit cat de bun a fost.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!