Jump to content

Roti, Jante & Anvelope (Golf VIII)

Andrei_72
 Share

Postare recomandată

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Andrei_72 changed the title to Roti, Jante & Anvelope (Golf VIII)
  • 5 weeks later...

Am luat și eu de la eMag pt rotile de iarna Janta aliaj BORBET Y TM 7x16 5x112 ET48 57,1 . S-au potrivit foarte bine și au venit cu capace VW. După ce le-am luat am observat că s-au scumpit destul de mult, ce-i drept nu mai sunt vândute de eMag, ci de Boissigny.

https://www.emag.ro/janta-aliaj-borbet-y-tm-7x16-5x112-et48-57-1-8132718/pd/DPVJM0MBM/?ref=history-shopping_386629132_1_1

Link către comentariu

• 2 months later...
Nenciu Victor
On 12/30/2022 at 10:53 AM, titan_polo said:

Salut,

Nici nu stiu ce denumire are aceasta problema... Poate nu e o problema si e doar o chestie de aspect care se rezolva (curata) la schimbul de roti...

Exista vreo explicatie ? :) arata cam urat.1355541255_WhatsAppImage2022-12-30at10_42.09_cr.thumb.jpg.e9bddc80f5f9af36fc9e093d10c19288.jpg1875020690_WhatsAppImage2022-12-30at10_42.08_cr.thumb.jpg.96ea443a2556e70d8a85e44b459b5a85.jpg

E rugina de la mizerie, apa statuta se formeaza rugina, nu sunt protejate discurile. Se ia cu o perie de sarma, nu afecteaza cu nimic. La urmatorul schimb, rugati la service sa curete rugina de pe butucul discului si sa dea cu vaselina cuprata, care protejeaza de rugina ... Cam toate discurile patesc la fel. Se poate vopsi doar partea aceea de butuc, nu si cea de unde vine prinsa janta. Cu un spray de frane ... Se gasesc pe gri, pe la Dedeman sau magazine de vopseluri. Ca sfat pentru cei ce cauta jante, daca doriti neaparat OEM gasiti chiar si pe eMag jante originale sau pe Olx, dar pe Olx eu va recomand sa va duceti dupa ele, daca nu vinde vreo firma, careia dupa CUI o puteti gasi pe Google si are vechime mai mare de 1-2 ani de la infiintare, daca le luati de la "baieti" multe sunt aduse din afara tarii, unde normal ar trebui sa ajunga la gunoi, de asta ar trebui verificate la o vulcanizare, daca bat drept si nu sunt ovalizate ... Se pot repara dar alti bani, alta distractie ... Cele din reprezentanta nu isi justifica pretul, care e un adaos comercial defapt, profitul acelei reprezentante. E posibil sa se potriveasca si jantele de la Golf 7 dar cred ca de la 16"-17" in sus, nu m-am uitat sa vad daca folosesc alt tip de etrier sau alte dimensiuni ale discului de frana ... Bine aici conteaza si echiparea, cp etc ... 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!