Jump to content

Passat CC 2010 1.8 TSI

Cosmin858

Postare recomandată

Salutari! 

Am luat decizia sa va prezint si eu "batranica mea", deoarece totusi, are 10 ani, si nu o mai pot considera o masina chiar atat de tanara!

Este vorba despre un Passat CC, din anul 2010, cu cel mai titrat motor, ci anume 1.8 TSI 160 CP cu 240.xxx km in crestere.

La masina s-au schimbat cateva lucruri, axele cu came, distributia, si o revizie!

Dotari optionale: 

Senzori parcare fata-spate

Auto-hold

Senzori presiune pneuri

Comenzi pe volan

Scaune din piele

Dublu climatronic

Incalzire scaune fata

Priza 220V bancheta spate

Proiectoare ceata ( Da, este o dotare optionala)

Culoare destul de rara, moonlight blue.

Planuri de viitor: Un polish pentru caroserie, un polish la faruri, navigatie RCD 330, folii pe geamurile din spate si pe luneta, revopsire jante deoarece sunt destul de zgariate, eliminarea cuiului de remorcare, iar in mare parte cam acestea sunt planurile pe care le am pentru masinuta.

Screenshot_1.thumb.png.03a77a758a904e708872e7cc32e99e0a.png

2.jpg

3.png

Link către comentariu

De dimineata am curatat putin interiorul, am utilizat produse de la ProX, niste solutii decente pentru pretul lor. 

3.png

1.png

6.png

4.png

7.thumb.png.3c3ab89470daba3dfb609ecbb8e2ac74.png

8.thumb.png.79eec62c21752de995d846dfb65a32fe.png

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! E faina combinatia de culori intre exterior si interior. Cum stai cu consumul de ulei?

Link către comentariu

Salutare, pentru curatat eu am luat multiaction cleaner de la dunlop, cauta pe net. Sper ca nu am incalcat ceva reguli.

Link către comentariu

@mihai.onu94 Multumesc frumos! Eu spun sincer, aproximativ 2l/4000km. Depinde foarte mult de modul in care mergi cu ea, daca mergi frumos, consuma mai putin. Daca mergi urat, consuma si mai mult.

@Bogdan20cj Salut! Astept sa termin solutiile astea pe care le am acum, si dupa aceea o sa mai caut si alte solutii sa le testez. Multumesc frumos de recomandare!

Modificat de Rave
Quote-ul inutil este pedepsit de regulament, foloseste tag-uri, cum am facut eu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!