Jump to content

Update navigatie Passat B8 - 2015 -

DariusBN
 Share

Postare recomandată

A reusit cineva sa faca update la navigatie  Passat B8 2015 - Discover Media?   (Device part number 3Q0035864)

EU am copiat hartile de pe situl de mai jos pe un stick de 32 GB, dar nu functioneaza updatul ( eroare e in poza de mai jos)

https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/int/en/index/downloads/maps-download#/?car=cdc6f29e-8b23-4348-a923-94061502fa04&navi=19e5c80f-ca98-4776-8981-3aee228c0e5a

Pe youtube din ce am vazut toti au folosit un soft Discover care v1.0.4 - care din pacate eu nu il gasesc sa fac download...( doar o versiune mai veche care nu functioneaza)

1603097865931.jpg

Modificat de DariusBN
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• DariusBN changed the title to Update navigatie Passat B8 - 2015 -

Navigatia ta este un Discover Media. Nu poti face update-ul hartilor cu orice card. Ai nevoie de cardul original sau unul "compatibil"

Link către comentariu

Daca ai cardul original poti face update la harti gratis cat te duce masina!

Link către comentariu

9 hours ago, z e n i t h said:

Navigatia ta este un Discover Media. Nu poti face update-ul hartilor cu orice card. Ai nevoie de cardul original sau unul "compatibil"

SI care ar fi un card compatibil ?

2 hours ago, Vasybogdan said:

Daca ai cardul original poti face update la harti gratis cat te duce masina!

Am si card original , dar am are doar 16 gb..si nu am vrut sa sterg de pe el  nu mai mearga nimic..

Link către comentariu

Cardul original de 16 GB este suficient. Faci backup hartilor existente apoi le stergi de pe card si le copiezi pe cele noi

Link către comentariu

Eu nu am card original si am facut update la harti.

Eu am Discovery Media Pro. De acolo sa fie?

Link către comentariu

Nu discutam in fiecare arie despre harti. Este topic dedicat pt maps.

Link către comentariu

• Manuel N. a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!