Jump to content

Insonorizare golf mk6 vs mk6 plus


Perspective
 Share

Postare recomandată

Buna ziua!

 

Doresc sa achizitionez un Golf 6 si am tot cautat informatii tehnice despre 6 vs 6plus; M-am plimbat recent cu un uber 6 plus si mi-a placut foarte mult spatiul la picioare si cap, eu avand peste 185cm inaltime. Din cate am auzit, pe langa design nou/motor nou, golf 6 ar fi primit si niste upgrade-uri in ceea ce priveste antifonarea/insonorizarea (parbriz dublu etc.), dar nu stiu sigur daca aceste imbunatatiri au fost adaugate si pe golf 6 plus, model dupa 2010. Ma poate lamuri cineva?! (btw... in Golf 5 antifonarea mi se pare jalnica! Parca mergi cu geamurile deschise)
Exista alte diferente majore tehnice/estetice intre cele 2 modele? Voi ce ati alege intre 6 si 6plus? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

Eu am avut 5+, 6+ si acum am 7 sportsvan. Perfecta nu este masina dar ca familist este o masina onesta pentru doi adulti + doi kinderi. Nu este mare cat un Touran dar este spatios pentru pasageri (foarte spatios)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am trecut prin 5+, 6+ 2011, 6+ 2013 si acum 7 sportsvan. Am observat o diferenta notabila intre cele doua 6+, anume cel din 2010 mai bine antifonat (discutam de aceleasi motoare -2.0 TDI si aceiasi cutie DSG).  Chiar am studiat foarte atent pasajele spate la ambele inclusiv carenajele de la roti. Totul era identic doar ca in cel din 2013 aveam senzatia ca este geamul deschis pe spate permanent. 
Una peste alta eu am fost si sunt foarte multumit de acest model de masina. 
 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inca mai am un Golf6plus cumpărat de nou, a ajuns la 314k km, un highline diesel de 140cp cu DSG6 umed, i-am făcut omologare individuală atunci ca nu erau 10buc in țară, foarte fiabilă mașina, schimbat pompa suplimentara de apa (electrica, era în garanție), volant, un bec de xenon, doua injectoare iar pe la 250k am înlocuit preventiv pompa de înalte desi nu dadea semne. Ambreiajele sunt cele din fabrică. I-am facut un retrofit la bluetooth oem cand s-a dat legea ca nu îl bifasem pe opționale la achizitie.

Avea topic pe undeva pe aici prin 2010... o mașină corectă, revizii la timp (ulei, filtre, dsg), doar operațiuni la dealer cu costurile aferente dar si-a scos banii si asa, e la al doilea carnet de revizii. :))

Fiabil e primul cuvânt cand ma gandesc la ea. Si puțin offtopic, oil ash este 0,19 la 314k km.

Nu e cea mai insonorizată mașină, dar la aspectul ăsta parerea mea nu e relevantă, am avut in paralel doar mașini mai bine lucrate si comparația nu a fost niciodată favorabilă Golfului.

Parbrizul dublu nu a fost niciodată pe lista de opționale a lui golf 6 plus, cel puțin cand vorbim de Ro.

Modificat de ct_act
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Pana la urma am achizitionat SH, un golf 6 1.4tsi 122PS din 10/2012, cod motor CAXA. Stie cineva daca este vreo specificatie pe talon despre tipul distributiei? Cum as putea sa aflu daca e pe lant sau curea?
Din ce am mai citit, modelele dupa 2012 au primit upgrade la distributie pe curea... cunoscandu-se problemele celei precedente, la nivelul intinzatorului.

Modificat de Perspective
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • voinea a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!