Jump to content

AVP-ul atlantic

adrianpsy92

Postare recomandată

Dupa aproape 2 ani (si aproape 20000 km), am decis (si eu) sa-mi prezint masina. Este vorba despre un Golf 7.5 (facelift) Atlantic Blue Metallic, Comfortline,  1.5 TSI, 130 CP,  manuala, 6 trepte,  livrata in data de 08.11.2018 (comandata in 26.07.2018;  da, am prins luna august de concediu la nemti...csf, n-ai csf?).

Cateva dotari optionale:

blind spot cu rear traffic alert;

camera video rear assist; 

keyless go, entry;

pachet iarna: scaune fata incalzite, instalatie spalare faruri, duze instalatie spalare parbriz incalzite, avertizor pentru scaderea nivelului lichidului de spalare parbriz; 

composition media;

climatronic 2 zone;

privacy glass;

app connect;

park pilot;

parbriz incalzit cu reflexie radiatii infrarosii + aproape toate sistemele de asistenta posibile si imposibile in afara de Lane Assist si Pedestrian Monitoring.

Ce mi-as fi dorit (si n-am bifat din neatentie sau mai degraba din nestiinta: oglinzi rabatabile electric; pentru cca 100 $ in plus nu era mare problema; am cochetat 1 an si ceva cu un retrofit, insa am auzit ca este prea complicat implicand achizitionarea oglinzilor cu blind spot si calculatoarele cu cablaje aferente ; daca aveti un sfat despre costuri si instalare, I would be grateful ) si,  evident,  DSG...dar bugetul, bugetul?

Pana acum, am facut schimbul de ulei + filtru la reprezentanta Sandra Trading Iasi (ulei Long Life  3) la 11000 km. Dealerul s-a uitat ciudat la mine (masina avea  doar 11 luni) ca cica:"Ati facut deja 30000 km?":lol:  Off nemtii si intervalele lor. Si inspectia de 2 ani (aproape) luna asta la 195000 cu schimbarea filtrului de habitaclu; bine, aici am vrut sa schimb si filtrul de aer, dar consilierul de la Open Service Iasi (fosta Skoda- nu mai calc p'acolo), a zis ca se face la peste 30000km ca doar ce.,  "Mergeti pe drumuri de tara?".

In rest, a avut parte de un detailing exterior complet cu aplicarea unei protectii ceramice Nanolex la implinirea varstei de un an si inlocuirea becurilor pe halogen cu leduri la nr. de inmatriculare si in portbagaj (ma gandesc sa schimb toate becurile si din interior). 

La alte planuri de viitor, nu prea m-am gandit. Doar revizii (aici trebuie sa fiu mai incisiv cu consilierii) si intretinerea exteriorului ( ca interiorul e farmacie, vorba unor cunoscuti pe care ii pun sa-si puna botosei cand urca in masina:lol:).

Daca aveti alte idei /cunoasteti persoane din Iasi care stiu sa faca retrofituri care nu bat la ochi (ca doar e inca in garantie), feel free to share with me.

Las aici cateva poze in dulcele stil clasic al forumului.

0abec040-9492-4cdd-a0e5-3905b0d4ec15.jpg

fe869820-a85d-4335-a0ac-67829f29ae07.jpg

f4a903dc-0ff9-47e2-8c35-43e1bf50d7c2.jpg

932d5bcd-610d-42c6-a6a8-f43a9c4a8770.jpg

IMG_2826.JPG

IMG_2822.JPG

Link către comentariu

@ShadoWzZ, presupun ca garantia e adios in cazul acesta. Chiar si asa, ai idee cat ar costa? Am vazut mai demult intr-un catalog VW un pret de cca 2000 RON.

Link către comentariu

@adrianpsy92salut, frumoasa masina, sa te bucuri de ea, primul retrifit pe care il fac o sa fie stopurile, dar sa stii ca ai garantie pe componente (bine componente nu e cel mai bun cuvant, mai exact ai garantie separată pe sistem electric, propulsor, etc) daca schimbi stopurile nu insemana ca pierzi toata garanția 

Link către comentariu

Asta ca sa nu bata la ochi, ca ideal ar fi un retrofit la farurile led.

Nu se duce garantia de la stopuri led oem, eu am facut retrofit pe mk7 si nu au fost probleme.

Link către comentariu

Si cred ca este topic si pt faruri in aria de G7. Oricum ca pret retrofitul oem cu tot ce trebuie la farurile led este foarte scump..lejer peste 1200euro.

De asta era bine de luat din fabrica, mai ales ca a fost masina noua.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@The_Ego, citind topicul despre semnalizarile dinamice ,am ajuns la concluzia ca nu se  merita retrofitul nici la stopuri, nici la faruri. Sunt si pe carsystems.eu stopuri led cu semnalizare dinamica oem la 650 euro. Mult prea scump; vorba ta, era bine de pus optional pe masina direct din fabrica. Am alte planuri acum: protectie praguri din aluminiu si o camera video Blue Lens cu filmare 24/7 fata spate. Analizand mai toate modelele de pe piata, m-am oprit la acest model,chiar daca e mai scump decat media (aprox 600-650 RON), are un aspect oem, fara cabluri la vedere.

Link către comentariu

As recomanda un set de ornamente pedale. Schimba aspectul interior ? si nici nu e mare investitia (aprox 350 lei, luate de la Skoda). 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!