Jump to content

Kodiaq Ambition 1.4 TSI 110 kW DSG 6


Ovidiu Kodiaq

Postare recomandată

Membru nou pe forum, incep cu prima postare despre noua mea achizitie: Kodiaq Ambition 1.4 TSI 110 kW DSG 6. Nu am fost multumit de culorile din showroom asa ca am asteptat 9 zile sa ajunga din Cehia la mine. Dotare standard + optionalele:

 

1.KODIAQ ADVENTURE

Cruise control (tempomat) cu limitator de viteza

Faruri FULL LED cu functie AFS si proiectoare de ceata cu functie Corner

PARK DISTANCE CONTROL - senzori parcare fata / spate cu frinare auto

Roata de rezerva de dimensiuni reduse

Camera spate, incl stopuri LED

Jante aliaj usor MITYKAS 7Jx17''

Pachet sumar piele, volan INCALZIT multifunctional (pentru radio si telefon)

Vopsea metalizata

Garantia extinsa 4 ani sau 100 000 km

Trusa automobilistica Skoda

 

Nu ma prind daca mai trebuia ceva, dar la 22.400 EURO cred ca e ok.  Preconizez sa-i fac rodajul de 300 + 500 + 300 la drum ling inainte sa o bag in circulatia de oras cu semafoare si ambuteiaje. Daca aveti sfaturi, abia astept sa le citesc. Urmeaza poze, impresii, etc. 

Link către comentariu

Bine ai venit in familie. Dsg6...ai idee ce cutie este mai exact?

 

Si ce sistem multimedia?

 

Chiar daca iti propui sa faci rodajul in afara ai grija sa o faci in turatii variate....nu mers liniar. Urmareste si manualul pentru rodaj. Daca nu ma insel sunt 2 etape.

 

Link către comentariu

@MyKe da e luat din Moldova ca aici lucrez si cred ca 2 ani aici raman blocat din cauza COVIDelui. E ceva mai rau in echiparea asta? As pune si dotoarile standard dar sunt multe si ma indoiesc ca cineva le va citi si va observa diferentele. Sper ca pana la urma au echipat-o cum trebuie. Chiar as fi curios cat e in tara aceiasi varianta.

 

@yanq BOLERO Infotainment 8" USB&SD Player, Voice control, SMART LINK+ [ acum am o problema la Skoda Connect, nu stiu daca merge si la moldoveni sau trebuie sa-l configrez in tara, iar asta daca nu cumva e ca la smartphone, conteaza tara de unde cumperi nu locul de nastere sau ma rog, alte chestii. 

 

DSG 6 atata am inteles, umeda. Sunt cam afon la masini, sper ca aici pe forum sa devin ceva mai invatat. 

Modificat de Rave
Link către comentariu

La vecini inca nu au trecut la 1.5 TSI?

Pretul de lista ptr 1.5tsi ambition, cu faruri LED si parktronic sare de 28k la noi, dar pentru cele din Moldova, pentru a le aduce in tara, stiu ca trebuie platite ceva taxe vamale

Link către comentariu

Daca ai telefon cu android 10/11 nu ar trebui sa ai problema cu conectarea smartlink intrucat android auto vine integrat in android.

Daca ai generatie mai veche de 10 si nu ai disponibil in magazin android auto atunci iei apk ul aplicatiei din alta sursa si il instalezi pe telefon.

Link către comentariu

felicitari! Moldova si Rusia nu au trecut la 1.5. e alta piata... ei au 1.4, 1.8 la benzina...diesel e lipsa pe acolo

Link către comentariu

@andrei0241 NU au si 1,5 doar 2,0 TSI dar astea erau disponibile acum, asa ca am zis ca daca trec de la Octavia la Kodiaq aceiasi motorizare dar de la 122 CP la 150, o fi bine, am facut trest drive la deal si era super ok, 3 calatori. 

 

Legat de vama sper sa merg pe repatriere, dar daca diferenta este 22 - 28 K la pret, iar vama e mica, o platesc ca doar nu o sa fac naveta la ei an de an [ aici e anual ] pentru revizie, plus carte verde... 400 EURO pe an. 

 

@yanq am pe tableta Andorid 10, la telefoane am un Galaxy S6 si 7, deci nu am 10. Ideea e alta, se conecteaza la masina? Ca aici am inteles ca ar fi probleme, dar nu e bai, oricum o sa am nevoie in tara, ca am abonament la Telekom, aici netul mobil e scump oricum. Plus ca ma intreb cum e cu consumul bateriei sa lasi masina la net zi si noapte. 

Modificat de Rave
E @yanq, nu @yank
Link către comentariu

Nu face confuzie intre wlan si smartlink(android auto/carplay/mirror link).

Pentru smartlink va fi functional atat timp cat conectezi telefonul prin cablu la usb ul masinii. Daca iei contactul si iesi din masina, chiar daca lasi telefonul legat prin cablu la masina, aplicatiile nu vor ramane active/pornite.

 

Pentru smartlink ai nevoie intradevar de date mobile active pe telefon/tableta ca sa iti mearga google maps spre exemplu.

Link către comentariu

@yanq Colegul cred ca se gandeste la net-ul de la Skoda Connect, nu la cel de pe telefon pentru SmarLink.

@Ovidiu Kodiaq N-ai de ce sa-ti faci griji pentru Skoda Connect. SIM-ul din masina este al lor si masina gandita sa functioneze asa, nu se consuma bateria de la el. 

De functionat, ar trebui sa funtioneze in toate tarile, vezi pe site-ul oficial ce tari sunt suportate si, daca tot nu merge, fa o vizita la servide. Am mai avut cativa colegi care au avut probleme cu activarea serviciului...

Link către comentariu

@Rave pe site-ul Skoda Connect Moldova nu e trecuta, la suport ma refer, ca in alta parte nu am gasit info. Ma gandesc ca nici SIM-ul nu o sa fie pe 12, daca serviciul nu e disponibil in MD. Dar sper ca poate fi activat la o reprezentanta Skoda din Romania [ sper :) ]. 

Link către comentariu

Crede-ma ca iti merge peste tot....sim-ul integrat in masina functioneaza ca un roaming permanent indiferent de reteaua disponibila (are ledul verde in plafoniera si acolo unde nu are semnal vdf si acolo unde nu are semnal orange). Iar in cazul meu concret a functionat in toata Turcia pana la granita cu Iranul si Siria precum si in toata Georgia pana la granita caucaziana cu Ingușetia/Cecenia....practic nu am intalnit loc unde sa nu functioneze. 

 

In special in Georgia in fiecare seara verificam in aplicatie daca imi afiseaza locatia masinii si setam si perimetru de alarma daca iese din zona selectata.

Modificat de yanq
Link către comentariu

@stryder stai sa vina, ca acum am citit contractul, din vorbe cica pe 12, da mai sigur pe 22 si in contract scrie 29 - cica pentru siguranta. Parca vad ca ma razgandesc la culoare si tapiterie si iau una din showroom. 

Link către comentariu

Ahhh... nu e in posesia ta inca masina? :D Cred ca o sa se inchida temporar topicul.. Asa e regula la noi, sa avem cheia in mana in momentul cand deschidem topic masinii

Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
  • Rave a deschis acest topic

A sosit ursulețul, am sa scriu curand un review la masina pentru prima zi de mers cu ea: 120 km de proba.  Incerc sa ma obisnuiesc cu noua tehnologie. 

 

121397733_2490086981291009_5524797407583403898_n.jpg

 

Dupa poza din showroom, au sosit numerele.

 

20201013_171935.png

Modificat de Ovidiu Kodiaq
Link către comentariu

Protectia margini uși este în pachetul Family pe configuratorul din RO

 

”Family Pack

contine:

cos de gunoi

parasolar geamuri spate

sigurante copii usi spate actionabile electric

protectie margini usi”

Link către comentariu

De la MY2020 nu mai sunt. Atunci a dispărut și a doua umbrelă, 2 cârlige din portbagaj, plasa de la picioarele pasagerului și încă ceva, am uitat. Pusesem eu pe sfaturi achiziție Kodiaq la momentul respectiv. 

Link către comentariu

daca mai nou protectiile marginilor usilor n-ar impune una din tapiteriile macar partial din piele eu cel putin le-as fi dat niste bani in plus, asa sa le fie de bine

si a disparut si lanterna din portbagaj ...

 

Link către comentariu

Asta am vazut si eu, nu mai e lanterna, nu ca ma omoram dupa ea, ca mi-au dat cadou una clasica. Plus covorase de iarna din cauciuc, trusa prim ajutor , stingator, plase si 2 chestii de alea cu arici de prins valiza [ din astea cred ca daca gasesc mai iau 3 sa fie, ca sunt folositoare. Au scos si NAV-ul, la mine nu mai are nici Skoda Connect, etc. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!