Jump to content

Cel mai verde LUPO

GreenBeast

Postare recomandată

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GreenBeast

37

• TIR

8

• Michael_9N

6

• Ice_2k

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc mult, vine si randul pragurilor. dar deocamdata caut stopurile Hella, astept oferte, o sa incerc sa iau legatura si cu Codatel. alte sugestii sunt binevenite.

Link către comentariu

Super fainuta masina. Este deosebita.

Ce marca sunt stopurile si cat ai dat pe ele daca mai stii?

Scaunele le-ai refacut ca arata ca noi?

Link către comentariu

multumesc, istef. stopurile nu sunt o marca anume, cred ca sunt chinezarii, dar nu am avut nici un fel de probleme cu ele (nici la montaj, nici in timp). Scaunele nu sunt refacute, ci sunt spalate, dar cu simt de raspundere. Intr-adevar, arata ca noi.

Am gasit stopurile pe ebay, se chinuie acum un prieten sa castige licitatia. Am gasit si presuri : http://cgi.ebay.de/Lupo-Fussmatten-Autotep...1QQcmdZViewItem

O zi buna.

Link către comentariu
Scaunele nu sunt refacute, ci sunt spalate, dar cu simt de raspundere. Intr-adevar, arata ca noi.

O zi buna.

Buna,

Si Lupo-ul meu e aceeasi culoare si cu scaunele la fel; mi-au tot cazut diverse chestii (suc, cafea) pe ele, care acum se vad cam urat. Spune-mi te rog cum le-ai spalat - cum, cu ce etc.? Sau ai facut operatiunea asta la spalatorie?

Merci.

Link către comentariu
Te-am vazut azi pe Iuliu Maniu :D

Da, am fost pe Iuliu Maniu, imi pare rau ca nu te-am salutat, dar cred ca nu te-am vazut. Promit sa fiu mai atent data viitoare.

Buna,

Si Lupo-ul meu e aceeasi culoare si cu scaunele la fel; mi-au tot cazut diverse chestii (suc, cafea) pe ele, care acum se vad cam urat. Spune-mi te rog cum le-ai spalat - cum, cu ce etc.? Sau ai facut operatiunea asta la spalatorie?

Merci.

Buna. Nu le-am curatat eu, ci am dus masina la un baiat care se ocupa de tapiterii si care a facut tot interiorul, polish exterior si motorul curatat. Cu asta se ocupa. Cand esti hotarata, spune-mi si incerc sa-ti fac o programare, dar trebuie sa te lipsesti de masina 2 zile, sa se usuce bine tapiteria, altfel face munca in zadar.

Link către comentariu
Da, am fost pe Iuliu Maniu, imi pare rau ca nu te-am salutat, dar cred ca nu te-am vazut. Promit sa fiu mai atent data viitoare.

Nu cumva mai atenta? :D

Link către comentariu
Nu cumva mai atenta? :rolleyes:

AAAA, inseamana ca ai vazut-o pe ea cand se ducea dimineata la servici. intre timp am facut schimb de masini si am plecat tot pe Iuliu Maniu si am crezut ca pe mine m-ai vazut. O sa-i spun ei sa fie mai atenta... :lol:

Link către comentariu
Buna. Nu le-am curatat eu, ci am dus masina la un baiat care se ocupa de tapiterii si care a facut tot interiorul, polish exterior si motorul curatat. Cu asta se ocupa. Cand esti hotarata, spune-mi si incerc sa-ti fac o programare, dar trebuie sa te lipsesti de masina 2 zile, sa se usuce bine tapiteria, altfel face munca in zadar.

Merci pt raspuns. Sa vad cand ma pot lipsi de ea, ca e cam greu :icon_thumright:. Cat te-a costat toata operatiunea?

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 1 year later...

sooper mashinutza...am si eu una albastra :icon_thumleft:.....

o mica dorinta daca se poate.. o poza cu testoasele...sunt curioasa rau tare

ms mult si multi km fara incidente

Link către comentariu
  • 3 months later...

Foarte frumoasa masinutza, imi plac mult jantele :D Lupulica al meu are aceeasi culoare, doar ca e 3L :lol: Sa o stapaniti sanatosi si multe drumuri bune :lol:

Link către comentariu

My bad :offtopic: Nu am vazut ca ultimul post era din 2007 si ca intr-o poza masina era in targ :unsure: Oricum cine a cumparat-o are o masinuta pe cinste

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!