Jump to content

Cel mai verde LUPO

GreenBeast

Postare recomandată

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GreenBeast

37

• TIR

8

• Michael_9N

6

• Ice_2k

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc pentru raspuns,intre timp am si eu asa o masinuta.

Sunt mai mult decit super multumit de ea,tinind cont de dimensiune.

La mine,modificarile vor fi mai mult de interior tinind cont ca nu are nimic optionale extra(far geamuri el.,fara central) si aici vreau sa incep.

Apropo a ta cit "haleste" in oras?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Cam 8% in oras, poate pare mult dar la traficul de la 8 si de la 18, e normal, plus ca traverseaza tot orasul.

Imi doresc urmatoarele jante pentru primavara keskin kt n5 silver polish, 7" inch fata, 8" inch spate, superbe dupa parerea mea (dar asteptam si alte pareri) :

PS Daca poate sa ma ajute cineva priceput in ale photoshop-ului sa le puna pe masina, ar fi minunat. Multumesc anticipat.

Modificat de GreenBeast
Link către comentariu

black_shadow, multumesc mult de tot pentru promptitudine, a iesit exact cum speram sa iasa si jur ca ai o bere de la mine la prima intalnire cand ne vedem. acum imi plac si mai mult si, ce sa zic, abia astept primavara sa le achizitionez.

modelul asta de jante imi pare o copie a celor MAE de la Mercedes (sau cel putin eu numai pe Mercedes-uri le-am vazut montate) care imi plac la nebunie. alaturi de modelul OZ Leonardo III mi se par cele mai tari jante.

Link către comentariu

@GreenBeast cu placere oricand!

@Ice_2k ;)

@Michael_9N de fapt toata e din plumbi pentru echilibrat ;) .

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

Salut!

Am si eu un Lupo la fel, aceeasi culoare, doar ca pe benzina. Sunt tare multumita de ea, desi mi-as fi dorit sa fie mai puternica... :D Are motor de 1.0 :D

Link către comentariu

Bine ai venit, madalinutza, si sa o stapanesti sanatoasa. La masina asta nu motorul conteaza, ci culoarea :D ..... Altfel pot sa iti recomand LUPO 1.6GTI de 125CP, dar sa te tii bine de volan :)

Fa un topic separat in "Masina mea" cu multe poze si o descriere cand ai timp.

Modificat de GreenBeast
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

trebuie sa recunosc ca, acum o saptamina am admirat pret de citeva minute masinuta in fata la cnx - apaca, foarte draguta si cum mult bun gust facuta , totul se potriveste de minune pe ea: culoare, roti, stopuri, etc tot; o masinuta de nota 10, felicitari proprietarului

Link către comentariu

multumim mult bbm pentru minutele pe care le-ai acordat masinii noastre :hainoroc:. Dupa cum se vede in restul topic-ului este inca in desfasurare modificarea masinii, deci rezultatul final speram sa aiba acelasi bun gust.... Multumim mult.

Link către comentariu

TIR, ai putintica rabdare, ca vine iarna. Am comanda deja la jantele Keskin, masca fara grila se va comanda in curand, masina intra in februarie la vopsit pt capota plonjata. Dar nu vreau sa fac nimic pana in primavara, pentru ca exista o mare posibilitate sa "strice" cineva in iarna asta ce m-am chinuit sa fac.

Link către comentariu
-Neoane VERZI, nu stiu marca, sunt pe leduri....

:vaidecapulmeu: :vaidecapulmeu: :lol:

Link către comentariu
  • 1 month later...
nadir@boosted.ro

superba masina :)

ai mai modificat ceva la ea de cand nu am mai vazuto

dar nu pot sa neg ca nici poza cu aia albastra nu e superba

zici ca e din filmul ala cu masinile alea desenate :rolleyes: imi scapa numele filmului

Link către comentariu
  • 3 months later...
Publicat (modificat)

bine v-am regasit. pozele au disparut, asa ca voi incerca sa le reincarc. nu am mai facut mai nimic la masina pana acum, am avut alte prioritati, dar in acest moment capota este plonjata peste faruri, masca nu mai are sigla si urmeaza sa intre vineri la vopsit. poze noi noutze saptamana viitoare. pana atunci :

BEFORE

AFTER

.....

.......

............

.....................................

......

.......

......

post-5547-1179215846_thumb.jpg

post-5547-1179215869_thumb.jpg

post-5547-1179216105_thumb.jpg

post-5547-1179216223_thumb.jpg

post-5547-1179216259_thumb.jpg

post-5547-1179216310_thumb.jpg

post-5547-1179216319_thumb.jpg

post-5547-1179216412_thumb.jpg

post-5547-1179216419_thumb.jpg

post-5547-1179216424_thumb.jpg

post-5547-1179216469_thumb.jpg

post-5547-1179216478_thumb.jpg

post-5547-1179216488_thumb.jpg

post-5547-1179216612_thumb.jpg

post-5547-1179216680_thumb.jpg

Modificat de GreenBeast
Link către comentariu
  • 1 month later...

Hai ca am terminat. Pentru cei care asteptau modificarile, sper sa fiti incantati. Noi suntem. Pozele mai jos, asteptam critici constructive. O seara buna.

...

post-5547-1182200179_thumb.jpg

post-5547-1182200187_thumb.jpg

post-5547-1182200193_thumb.jpg

post-5547-1182200201_thumb.jpg

post-5547-1182200242_thumb.jpg

post-5547-1182200247_thumb.jpg

post-5547-1182200255_thumb.jpg

Link către comentariu

Extraordinara domnule..culoarea asta e tare de tot... :D :D

LE:Ai grija sa nu o ''pape''' vreun ierbivor :D

Link către comentariu

ma bucur ca va place. imi mai doresc urmatoarele stopuri si va solicit ajutorul in cazul in care stiti pe cineva care mi le poate aduce sau un magazin de unde mi le pot procura, eu din pacate nu gasesc, nici macar pe ebay.de :

PS codul de produs din catalogul Hella este 2SK 008 409-811 , poate ajuta. O seara placuta.

post-5547-1182283062_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa foc :icon_thumright: Niste praguri sunt de parere ca ar mai intra. Desigur unele micute.

codatel de pe forum aduce de pe eastbay daca sunteti interesat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!