Jump to content

Cel mai verde LUPO

GreenBeast

Postare recomandată

:)

super tare buburuza!!!!

ar merge un tuning mic.... :D

o capota prelungita putin......care sa acopere discret farurile.... :)

Link către comentariu
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GreenBeast

37

• TIR

8

• Michael_9N

6

• Ice_2k

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

barabas leiba

Cam asa arata GTI, super frumos!!

Modificat de barabas leiba
Link către comentariu

super frumos

Modificat de Vlad_85
Link către comentariu

nene Vlad, multumesc mult si arata super misto, dar nu ai putea sa incerci sa o modifici chiar pe a mea sa vad cum arata. Daca iti pun o poza din fata? Te rog mult.... Doar capota plonjata si masca fara emblema. Multumesc anticipat.

Modificat de GreenBeast
Link către comentariu

tuninglupo20hy.jpg

Si varianta asta...

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

arata bine grila :D iar farurile sunt prea mult acoperite (parerea mea)

Link către comentariu

@Golf TDI & ics - va multumesc mult de tot pentru modificari, dar nu mi-ati spus cum vi se pare. Sincer imi place mai mult prima varianta, pe rotund la faruri. Mai astept si alte pareri si trec la actiune. Oricum, mii de multumiri.

Link către comentariu

Grila arata mai bine fara emblema, cat despre capota, eu zic sa-ti faci niste pleoape custom, din fibra, le vopsesti, montezi, si daca arata bine si-ti place, treci la modificat capota. Arata bine cu ea prelungita, da` n-arata rau nici cu ea normala :D

Link către comentariu
arata bine grila :Driver: iar farurile sunt prea mult acoperite (parerea mea)

Si parerea mea :offtopic: dar mie sincer imi place mai mult cum arata acoperite asa cu "pleoape" drepte (cum am facut eu) decat curbate. Sunt constient ca acopera mult din far si nu mai lumineaza cum trebuie, dar ar trebui gasita o solutie pentru a face masina sa arate mai agresiv. Dar grila oricum merita sa o schimbi. La faruri e o chestie de gust.

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

arata cam bineee.........cu capota plonjata!!!

eu votez pt capota plonjata cu oval nu cu drept........ :P

cate poze ti-am facut ....... :ceuameni:

poate pui si tu 1....2.....3.....

Link către comentariu

arata si mai bine in realitate... aseara adica.

Link către comentariu

Tare masinutza.In relitate este mai frumoasa decat in poze.Pot spune ca nu este fotogenica... :ceuameni:

Link către comentariu

mai ales culoarea.... e super.

mi-a ramas gandul la etriere si tambure vopsiti. cred ca ma bag si eu. ;)

Link către comentariu

Super frumoasa masinuta. In general nu mi-a placut lupo ca design dar cand vezi una ca a ta iti schimbi total parerea. Am vazut-o mai tot timpul pe la connex si e super.S-0 stapaneasca sanatoasa si sa aiba grija de ea. de asemenea acelasi lucru si pentru 5-arul tau

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • 1 month later...

fff tare.. masinuta... ta... te asteptam sambata 15 iulie la Vw fest la sala polivalenta orele 17:00... :)) mai multe detalii pe acest forum la intalniri spontane ... bafta

Link către comentariu

mersi TIR pentru aprecieri :offtopic:

apropo...in urma cu aproximativ o luna am vazut in bucuresti un Lupo verde foarte frumos si avea capota peste faruri, arata excelent, dar nu era din bucuresti.

Link către comentariu

da, ce sa zic, acum am vazut post-ul cu intalnirea de pe 15 iul. multumesc pt invitatie GolfTuning, imi vine sa mor ca nu am ajuns dar nu am avut acces la net cateva zile..... TIR multumesc pt info, stiu polo-ul lui Michael, l-am vazut la o intalnire, dar e adevarat nu l-am vazut acum de cand e CEL MAI FRUMOS POLO 9N DIN BUCURESTI :)) (ceea ce se si urmarea). Voi veni la prima intalnire si mai vorbim cum poate ajunge si capota mea la fel.

Link către comentariu

mijto masinutza..lupo mi se parea chiar....dar a ta arata f bine..

P.S: ce`as vrea si eu volan in 3 spite :))

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri. Stiam pe cineva cu un volan in trei spitze din piele, daca il mai are iti dau PM. O zi minunata.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Foarte frumoasa!!!!!

Doresc sa cumpar si eu una(chiar daca este putin off topic....)imi poti spune cum se comporta?

Are stabilitate,trage frumos motorul,cum stau 2 oameni maturi de 1.70 in fata(oare?)?

Iti multumesc.

Link către comentariu

draguta rau masiuna, pana la urma i-ai modificat capota... am vazut-o in trafic de cateva ori pe la baba novac si pe la hala traian. nu ai cum sa nu o vezi culoarea te acapareaza.tapiteria este dementiala cat a costa? daca poti pune si niste poze in care sa se vada neoanele.

Modificat de dache
Link către comentariu

@cristiseven7:

multumesc mult. o sa iti raspund scurt, altfel riscam sa ne certe moderatorii: este mai mult loc in fata decat iti imaginezi, este foarte stabila chiar si fara arcurile sport, iar motorul asta de 75CP diesel impinge foarte bine caroseria, cu toate ca are o tona si un pic, deci nu e foarte usoara. daca te pot ajuta cu mai multe informatii, te astept cu un PM. dar e o alegere buna.

@dache:

multumesc mult, dar cred ca ai vazut alta masina :P, nu am modificat deocamdata capota. Sigur avea la numar MAV? am avut alte probleme in ultimul timp si s-a amanat un pic modificarea. O sa iau aparatul intr-o seara si o sa fac o poza si cu neoanele, cu toate ca nu sunt foarte multumit de cum se vad, mai ales din lateral (nu are praguri si daca te departezi mult de masina, se vede neonul sub masina, ceea ce nu prea imi place).

O zi minunata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!