Jump to content

Cel mai verde LUPO

GreenBeast

Postare recomandată

Salut si bine v-am gasit. Pentru ca masina mea nu face obiectul acestui forum datorita marcii, dar constat ca sunteti o comunitate in care cred ca m-as simti bine, ma alatur cu masina iubitei mele, un VW Lupo 1.4TDI din 2000. Am adus-o in iunie 2005 din Germania si a venit asa:

-Motor 1.4 TDI, 3 cilindri, 75CP

-Aer conditionat

-Geamuri electrice

-CD player

-Scaune "Easy Entry"

Am mai adaugat eu:

-Arcuri Weitec verzi

-Jante RH 15 inch

-Stopuri clare

-Neoane VERZI, nu stiu marca, sunt pe leduri....

-Partile inferioare bara fata-spate vopsite in culoarea masinii, adica foarte VERDE

-Etriere+tambure de asemenea in culoarea masinii

A adaugat ea:

-Multe testoase verzi, bineinteles, in tot interiorul masinii

Planuri de viitor:

-Xenon

-Bari fata - spate VW Lupo GTI

-Alte testoase in interior (adauga ea)

Cam asta este tot. Va astept cu pareri. Eu unul sunt foarte incantat de aceasta masina. De ea nu va mai zic. Si astept mai multi posesori de Lupo sa apara aici, pentru ca sincer eu nu v-am vazut.

P.S. Am de unde sa procur un sticker cu VWFORUM pe verde? Daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator. Multumesc.

inca una...

..

...

...

Modificat de GreenBeast
Link către comentariu
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GreenBeast

37

• TIR

8

• Michael_9N

6

• Ice_2k

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Este cel mai frumos Lupo pe care l-am vazut in Buc. Il admir ori de cate ori trec pe langa Connex :)

Ai/Aveti/Are o masina superba, felicitari!

Link către comentariu

Multumim mult. Da, acolo lucreaza, la sediul din Apaca.

Link către comentariu

Foarte "bine facuta" masina. Si in combinatie cu motorul de 1.4 tdi e varianta ideala ptr mine ptr mersul in oras.

S-o stapaneasca/stapaniti sanatosa/sanatosi..:)

Modificat de lau090
Link către comentariu

Asa e, greutatea mica si cei 75 de cai fac din ea o masina foarte "descurcareata", dar si economica, tine cu casa :) . Multumim.

Link către comentariu

:D ca sfaturi (eu personal) as scoate toate semnele...vw /tdi /polo ..masca fata fara sigla

:) avand in vedere ca s'a mai discutat pe un topic despre legalitatea sau problemele cu placute de inmatriculare cu fonturi diferite....nu au fost probleme cu politia ?

Link către comentariu

Daca as fi eu la "carma" as pune o remapare de 110CP :)

Link către comentariu

in ordine:

@Ionutz82

- ai dreptate, si mie cred ca mi-ar placea fara emblemele din spate, dar asta inseamana sa vopsesc tot haionul mai ales dupa inlaturarea emblemei cu VW, si nu prea imi vine avand in vedere ca nu are nici o piesa revopsita (parerea mea); iar despre masca fata, o singura problema am si asta m-a oprit sa o schimb: ramane golul in mijlocul capotei, in partea de jos, acolo unde intra acum semnul VW, si nu imi place cum arata;

-cu numerele, pe ea a oprit-o o singura data in 6 luni si asta pentru ca trecuse pe galben si abia dupa aceea au observat numerele si au iertat-o doar cu o amenda pentru centura; pe mine in schimb, avand tot numere facute in Germania, ma opresc cam odata pe saptamana pentru acest motiv.... nu stiu care este explicatia sincer, de ce le atrage atentia mai mult la mine....

@andREI

-si la asta m-am gandit, dar sincer nu cred ca are ea nevoie. nu este o vitezomana, nu iesim cu masina asta afara din Bucuresti, si nu am auzit-o vreodata sa zica ca "s-a tras" cu cineva dintr-un semafor in altul si a simtit ca-i mai trebuiau niste cai :Driver: . nu am nimic impotriva remaparii.....

@Michael_9N

-multumesc mult...si tu la fel; si iti doresc sa iasa cel mai frumos Polo din Bucuresti. :unsure:

Link către comentariu

super tare masina! arata bestial, multi km fara probleme!

off-topic: cat te-au costat numerele?

multa bafta

Link către comentariu

marfa "testoasa.." :angry:

:Driver:

cam cat are consumul..? asa de curiozitate..ca sa mor si eu lent... :unsure:

Link către comentariu

Super tare makineta.Am vazut-o de vreo 4-5 ori in Bucuresti si de fiecare data am balit ca as fi vrut si prietena mea sa aiba asa ceva...

SA o stapaniti sanatosi!!!Muuuulti km fara incidente si la cat mai multe...testoase.

Apropos:fa-i remapare!!!Merita toti banutzii.De la o broasca va deveni iepure... :unsure: :Driver:

Link către comentariu

@Tzepi

-multumesc mult; numerele le-am facut eu in Germania, au costat 30E perechea, dar difera de la land la land; din ce am intalnit eu, cele mai ieftine au fost 20E, cele mai scumpe 40E;

@Bogdan_wrc

-consumul este de 7-7.5l/100km dar traseul este foarte aglomerat la ora la care circula ea; pleaca la 8 din Ozana si ajunge la 9, 9 si ceva in Apaca traversand aproape tot Bucurestiul si trecand pe la Unirea si pleaca inapoi acasa la ora 18, 18:30 cand stim cu totii ce trafic este. ce vreau sa spun ar fi ca este un consum destul de mare pentru un motor 1.4 in 3 cilindri , dar in Bucurestiul nostru se pot bate orice recorduri; iar afara nu sare de 4l la suta;

@negoctav

-da ma Octave, dar ar deveni un iepure verde, ce ar zice lumea? :beerchug: . Serios, o sa ma gandesc si la remapare. Multumim mult pentru aprecieri.

Link către comentariu

Super tare masina, si eu o vad de multe ori cand trec pe la Apaca :beerchug: In legatura cu numerele... ce intelegi prin probleme cu Politia? S-a lasat vreodata cu luarea talonului?

Link către comentariu

si ce te intreaba? "cumetre de unde ai numerele, ca vrem si noi?!"

Modificat de c6t9
Link către comentariu

legat de numere, va spun ce stiu eu, si repet, ma opresc in medie cam odata pe saptamana sau hai sa zicem odata la 2 saptamani. 90% din politisti vor sa-mi ia talonul si in toate cazurile ne-am inteles, dar am mai luat amenzi. Totusi am pastrat talonul. Dar conform legii, si stiu sigur acest lucru, trebuie sa-mi confiste pe loc numerele si sa-mi dea amenda. Nu stiu de ce prefera sa ma ameninte cu luarea talonului.... Mentionez ca toate astea se intampla la masina mea nu la LUPO. Pe ea au oprit-o o singura data in 6 luni.... :rolleyes: . Dar e mai bine asa.

Link către comentariu

E super masina (ca si soferita ... de altfel). O vad aproape zilnic. S-o stapanesti sanatos (si masina). :rolleyes:

Link către comentariu

@horgarban

- :D :D cred ca pentru post-ul asta ar fi mai bine sa o rog direct pe ea sa-ti multumeasca. dar iti multumesc si eu.

@MOTANUL

-multumim. o sa postez chiar acum pe topic-ul pe care mi l-ai dat. si daca poate sa-mi spuna si mie cineva mai multe despre intalnirile de joi i-as fi recunoscator. multumesc.

Link către comentariu

deja ti-au zis toti .. dar eu vad 1a data masina si trebuie sa-ti spun ca imi place mult (spirit general) .. e foarte simpatica impreuna cu verdele asta si putin modificata cum ai facut-o tu .. e ideala ptr o fata :D! utilizare placuta si fara probleme ! :D

Link către comentariu

Multumesc. Sper sa gasesc undeva barile de GTI si xenoanele. Si am terminat, cred eu. Daca mai are cineva idei sau sugestii, cu mare placere.....

Link către comentariu

Super super super tare. Culoarea mai ales este o nebunie...si jantele. ;)

Link către comentariu
.... Daca mai are cineva idei sau sugestii, cu mare placere.....

Am eu o sugestie... care probabil ma va face nepopular: numerele de "jmecher" ar trebui inlocuite cu unele normale/legale. Tuningul ar trebui sa se opreasca la suportul de numar, numarul in sine nu mai face obiectul personalizarii, cel putin nu in tari civiliazate la oameni civilizati, cum pretindem a fi.

Modificat de BogMW
Link către comentariu

Am vazut si eu bestia azi in fata la connex ...arata mult mai bine in relitate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!