Jump to content

2016 CC R-Line US model

furdi

Postare recomandată

In 2012 cand m-am intors din Canada in Romania, mi-am adus si masina de la aceea vreme, un EOS din 2007, R-Line, 2.0T, FSI. Am fost innebunit dupa aceea masina pe care am avut-o de noua. In 2016 m-am despartit de ea, cu durere in suflet, sincer, dar asa a fost sa fie. De cateva saptamani am achizitionat un CC din 2016, pe care, daca il cautam special, nu cred ca l-as fi gasit! Argintiu cu interior negru, cu insertii de aluminiu, kit R-Line si... model american! Poate din cauza faptului ca 12 ani petrecuti pe taram nord american, m-a facut sa ma obisnuiesc cu optiunile cu care vin pre-echipate masinile europene... Atasez cateva poze. Seara buna!

IMG_1285.jpeg

IMG_1286.jpeg

IMG_1288.jpeg

IMG_1291.jpeg

IMG_1292.jpeg

IMG_1296.jpeg

IMG_1302.jpeg

IMG_1307.jpeg

Link către comentariu

Salutare! Să-l stăpânești sănătos și fără incidente! 

Mașina de SUA în Europa nu este întotdeauna de bun augur, dar poate ești norocos și ai prins o mașină ok.

Sistemul de navigare este utilizabil in România? 

Link către comentariu

Salut si multumesc frumos! Sincer, cu EOS-ul nu am avut de loc probleme, acum circula bine merci prin jud. Bacau ;) Referitor la sistemul de navigatie, nu functioneaza ptr ca are hartile de America de Nord, insa avand CarPlay, nu este o problema... Avem Waze, Google Maps si chiar Apple Maps care sunt din ce in ce mai aproape de Waze.

O zi deosebita sa ai!

Link către comentariu

este o diferenta intre o masina cumparata de noua din SUA si una adusa special pentru a fi revanduta

ma repet: sper ca masina cumparata sa fie in regula si sa te bucuri de ea mult timp!

ca sfat: daca nu ai verificat seria de sasiu inainte de cumparare iti recomand sa NU o mai faci nici acum

Link către comentariu

@z e n i t hSalut! Sunt perfect de acord cu tine si am verificat masina inainte ;) A avut doar un fender-bender in spate, adica bara din spate si aripa dreapta usor indoita. Masina in leasing pe 2,5 ani dupa care vanduta catre dealer-ul din Miami de unde a fost adusa aici. Masina a fost reparata la dealer-ul din Miami. In raportul complet erau incluse si pozele before and after. In State si Canada, numerele se platesc in fiecare an si se inregistreaza ce apare la bord, special pentru a nu se putea frauda (este federala pedeapsa ca la spart bancile). A fost vanduta catre dealer-ul din Miami cu 45231 mile si eu am luat-o cu 45465 ;) De aceea am spus ca daca eu o cautam special, nu o gaseam. Asa a fost sa fie. Apreciez sfatul oricum! Multumesc! Sper ca cei care citesc schimbul nostru, sa fie precauti in a achizitiona masini provenite din America de Nord. Am auzit si vazut si eu multe. Seara frumoasa si inca o data, apreciez.  

Modificat de Rave
Renunta la quote, este pedepsit de regulament, foloseste tag-uri cum am facut eu
Link către comentariu

@vwblablaMultumesc frumos! Avand in vedere faptul ca a fost condusa in California unde ploua foarte rar, iar despre iarna nici nu poate fi vorba, masina este extrem de curata si pe dedesupt! Interiorul este impecabil, pare neutilizat! In rest, kilometrii putini (74,000), optiuni standard foarte multe caci asa vin acolo. Sunt foarte fericit cu aceasta achizitie. Pozele vorbesc de la sine.

Modificat de furdi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!