Jump to content

Mașini electrice - merita sau nu?

Retzius
 Share

Postare recomandată

Ca sa faci economie trebuie sa cheltui mult.

Matematic este iesi mai scump sa detii doua masini chiar daca una din ele nu are nevoie de combustibil .

La ambele pierzi bani din devalorizare  si au nevoie de asigurari,anvelope ….si alte consumabile .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@andrei_221

Mda...te inseli !

Octavia TDI DSG (ca era vorba despre disel si trebuie sa comparam cutie automata cu ..cutie automata, da?) pleaca de la 32k, nu am castigat/pierdut nimic pe drum. 

@EEXCALADE: in general asa e. 

Modificat de CristiALF
Link către comentariu

Am uitat sa mai pun si doua locuri de parcare ,lucru foarte important/costisitor  in unlele orase.

Link către comentariu

On 4/6/2025 at 1:14 PM, EEXCALADE said:

Matematic este iesi mai scump sa detii doua masini chiar daca una din ele nu are nevoie de combustibil .

asa e, totusi extrem de multi au 2 masini, uneori nici nu stiu sa explice din ce motive. De cand cu locurile de parcare mai rare si mai scumpe, au inceput sa isi mai reevalueze necesarul...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!