Jump to content

Mașini electrice - merita sau nu?

Retzius
 Share

Postare recomandată

@cristi511Meanwhile...le-a trecut si lor cu electrificarea pana in 2030: 

"Rolls-Royce scraps goal to go all-electric by 2030, Company says it will continue to sell cars with V12 internal combustion engines as there is demand from clients."

https://www.theguardian.com/business/2026/mar/18/rolls-royce-scraps-all-electric-car-company

Depreciere enorma la Spectre, din ce ne spun statisticile de vanzare SH: https://www.carscoops.com/2025/12/luxury-ev-resale-issues-rolls-royce-spectre-values-fall/ 

"But together, these two Spectres from Herb Chambers originally carried a combined sticker price of $1,064,725. The lower-mileage example, showing just over 2,100 miles, is listed at $385,575, or $136,000 below its original MSRP of $521,575.

The other Spectre, with only 3,822 miles on the odometer, is priced at $385,150, reflecting a massive $158,000 drop from its $543,150 MSRP from about a year ago. That’s enough to buy a brand-new Porsche 911 Carrera T ($143,700) and still have money left over for something else."

Dupa un an si 6000 KM parcursi, masina s-a depreciat 158 000$,  30% pe an. Boon! 😎

In 2 ani si 1600 km parcursi, asta s-a depreciat aproape 50%, practic ar trebui sa fie "noua" la rulajul asta: 

https://www.autouncle.co.uk/en-gb/d/40072993-used-2024-rolls-royce-spectre-585-bhp

😄🤗

Modificat de corad0
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Au bagat baietii la un dealer de-al nostru 7 "ChopStix" d-astea in stoc, s-au vandut toate in prima saptamana. 🤭

Hibrid 1.5 turbo (141 cp)+electric (287 cp 4x4), cica are range peste 1000 km combinat, sub 6 secunde suta, 50 000 GBP full, 8 ani garantie sau 160 000 km. 

Cica "Dumnezeu a creat cerul si pamantul, restul este MADE IN CHINA", piata auto europeana se clatina, postarea de mai sus (precedenta) este legata de esecul Porsche care a pariat totul pe EV:biggrin::

AP1GczNmmA3_zzL1ysp2AdFWH0ziDFDmOZ7fMmsH

AP1GczMen8-EpnbWIp3gMyK39ng5i8b-xoK13Q1r

AP1GczNPBUKNj8GxG3LYmpDNFe9pgqiSYyNPGLpjAP1GczOByxCGFolQfgPvESk7Rl7u2rfEHEsC03mtAP1GczPOSkD1D_KNEMav60M-OVETszW4DVQcUnHe

Modificat de corad0
Link către comentariu

Tot mai multe vad in teafic. Si zeekr si rasnite de alea mici de scrie chiar cu litere chinezesti pe ele, urate, ca alea din china. Nici nu stiu ce marca sunt. Nu ca ar conta. 

Una peste alta, am fost sa testez un BYD seal 3.8s. Mi-a placut. Dar nu are suspensie ca si tesla, aia m-a impresionat cel mai mult la americana.

Pozitia la volan imi place mult la byd, e joasa cum imi place

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• marius1982.11
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!