Jump to content

Mașini electrice - merita sau nu?

Retzius
 Share

Postare recomandată

1 hour ago, marius1982.11 said:

Dar, daca tot am fost pe acolo am zis sa intru in ograda necuratului si sa incerc prima oara un model electric si ne-am suit in sealion 7, Cayenne coupe anyone(ii mergeau si camerele 360)?

Aici am ras. :) 

Intre timp, influenkerii nostri, pentru ca asta e modus operandi al chinezilor, sunt la plimbarica:

Ce mașini conduc chinezii în 2026 

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@cristi511Planeta conduce chinezesti, "ieftine" la 40-50k, intre timp Phaetonul nou (Phideon) lansat si dedicat tot pentru piata din China exclusiv: 

AP1GczOYAyOuVtuaYM-lVWc4jhs2-wflPhT5tjyb

AP1GczM-lKQmv4WxzEsVHYjul5UlicIGWHk_6D5r

AP1GczPsYKBHIsnbv7Hbjcw_1nCamtIsh6tbtvna

AP1GczOSXPeY93eV16Td_27k75OKIf8OdGQWdV39

AP1GczOBTgwByUIYilpPVQqkQlec3JGVUarDWUli

AP1GczP-5_HFtSGsjlCO-ERcacebqVbB-izbhDt-

Clooney zice ca e "ce trebuie"! (ca sa folosesc o exprimare elevata "de santier" :ROflag::))

Modificat de corad0
Link către comentariu

Acum ca sa fiu hater as zice ca ne-a rezolvat nenea Trump dilema asta cu merita sau nu masina electrica.
Deja vad discutii tot mai dese si pe grupurile de hibride de variante de gpl pe masinile hibrid mai noi, incepe sa se resimta pretul la carburant. Initial am sperat ca va fi o treaba de 1-2 saptamani dar se pare ca se lungeste problema si nu pare sa iasa soarele deloc din pct de vedere economic. 
Citeam zilele trecute ca marea problema de care nu se discuta pe la tv acum este gazul care se cumpara pentru iarna viitoare, la preturile de oferta de acum. 
@cristi511 am vazut ca a fost destul de incantat Micsunescu de ce a vazut pe la chinezi si pe el in consider/consideram un tip destul de vertical si corect in lumea auto. 

Modificat de gabriel88
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!