Jump to content

Mașini electrice - merita sau nu?

Retzius
 Share

Postare recomandată

Pai da, dar de ex daca de 80k euro luam un S class sau septar sau chiar un S6(de ala dizel) ...acum valora 30-40mii...cam asta e diferenta.

In orice caz nu se devaloriza ca una pe baterii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e nimic special la A8/7/S, pe cand un 911 este o masina aparte, fie ea si Carrera. Nu o ia nimeni pentru investitie, acolo e o conjunctura, ce tine si de cresterea accelerata a modelelor noi., ce a tras in sus si variantele mai vechi. 

Link către comentariu

@dercosAi dat cu mucii in fasole, te citez: "Nu e nimic special la A8/7/S,"

OO KEEY! :soothe[1]:

asian-guy.gif

Tu esti ala care comenteaza la toate postarile pe topicul masinii mele fiind "Gica Contra"...am inteles...Nu te ajuta cu nimic hatereala...si te mai faci si de ras...dar e ok...ma distrezi! :rolleyes:

Vulpea-si-strugurii.jpg

In fine, te rog, lasa-te de "dat cu parerea despre masini". Pe bune? Rade lumea! Lasa-te...ca e greu! 😄

Vorba lu' Matache Macelaru': "Mancatul asta...nu-i asa usor cum crede lumea!" 😄

maxresdefault.jpg?sqp=-oaymwEmCIAKENAF8q

@gabriel88"2 masini sunt suficiente pentru o familie normala"

Si cei care nu isi permit nici macar o masina, nu e considerata o familie normala? Ai impresia ca toata lumea isi permite o masina in 2026? 

WAKE UP, cred ca traiesti in alta lume! 😄

Tot tu ii spui lui @Emy D: "Ai exagerat putin cu 5 masini, doar nu suntem toti Tiriac dar 2 masini in familie au foarte multi oameni si de acolo ideea de o electrica de zi cu zi" dupa care spui:

"indiferent de ce spun si alti colegi tot in aceeasi nota o intorci, ca nu merita, ca 5 masini etc. Unde a zis cineva mai sus de 5 masini sau Voinea de asa ceva." 

Emy D a zis de 5 masini... @voineaN-a zis de 5 masini, asa e, greseala mea, Voinea a mentionat de cele 4 masini din familie! Citesti aceleasi postari ca si mine....sau?  🙄

x7L2VSNEiyAB5Ux7nxKmLo6yLyEJT6Jt5yhNCUpG

Omul a mai mentionat ca nu ar renunta niciodata la masina lui de pasionat (BMW M2) pentru un EV, citez: 

"Dar o iubesc maxim pentru ce-mi ofera si nu as schimba pentru circuit niciodata cu un EV masina. Oriunde ajunge tehnologia" 

Hai ca e fun forumu' asta de "pasionati", deci daca esti pasionat cu adevarat...nu ai inlocui niciodata o masina cu motor termic pentru un EV! Am inteles, sunt de acord! ❤️ :))

Deci totusi, merita un EV? 

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   2 membri

• corad0
    • gabriel88
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!