Jump to content

Mașini electrice - merita sau nu?

Retzius
 Share

Postare recomandată

Ofertele vor deveni tot mai atractive, la noi criza este certa iar o gramada de bunuri vor veni la oferta, bineinteles pt cine va avea bani de cumparaturi.

Electricele vor coexista cu celelalte, va fi doar o alta motorizare.

On 5/10/2025 at 8:35 AM, CristiALF said:

S-a mai desteptat romanul, a inteles ca un apartament este mai valoros dAcat o masina 🤓

Depinde, daca te referi la Ro e cu da si nu, nu ne prea creste populatia iar multe familii stabile au in proprietate peste 2-3 imobile. Daca nu e cerere cum lucrii cu oferta ? Sa nu uitam anii pre UE cand in multe zone din tara pretul imobilelor nu facea nici macar cat pretul materialelor. Tot timpul poate fi mai rau!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

14 hours ago, akon said:

Ofertele vor deveni tot mai atractive, la noi criza este certa iar o gramada de bunuri vor veni la oferta, bineinteles pt cine va avea bani de cumparaturi.

Electricele vor coexista cu celelalte, va fi doar o alta motorizare.

Depinde, daca te referi la Ro e cu da si nu, nu ne prea creste populatia iar multe familii stabile au in proprietate peste 2-3 imobile. Daca nu e cerere cum lucrii cu oferta ? Sa nu uitam anii pre UE cand in multe zone din tara pretul imobilelor nu facea nici macar cat pretul materialelor. Tot timpul poate fi mai rau!

Sa vina, ca nu strica cate un reset din cand in cand. 
Edit: am editat, facusem un comentariu inutil prin forma si mesajul lui :)

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Mai urata de atat nu puteau sa o faca? 😐

Am vazut-o in trafic si e urata cu spume. Ah, si modelul asta a luat titlul de cea mai cocosata masina. L-a detronat pe Passat B5 Sedan. :))

Yuck! 

Link către comentariu

Cu tot efortul (7000cp ,incarcari gratuite,reduceri peste reduceri….) vanzarile tesla merg tot racheta ….in declin…spre faliment.

Link către comentariu

Nu cred ca se va ajunge acolo :) . Tesla face masini electrice foarte bune/eficiente si cred ca in mule privinte sunt No1. In acelasi timp insa, sunt multi alti producatori care au recuperat masiv in ultimii ani si sunt aprigi competitori in prezent. 

Nu am condus o Tesla inca, am mers doar intr-un Model 3 modelul de acum 3 ani de zile si e o masina suficient de puternica. Ce nu imi place mie la Tesla ar fi lipsa butoanelor/semnalizare/schimbator/stergatoare, faptul ca nu exista optiune de Apple Carplay sau Android Auto, lipsa unui display in dreptul volanului sau macar un HUD si nu il ultimul rand faptul ca vrei / nu vrei, te procopsesti cu plafonul panoramic (dar asta e cea mai mica problema, o mai dregi cu aplicare folie pe el :)

Link către comentariu

47 minutes ago, CristiALF said:

Nu cred ca se va ajunge acolo

Cat timp e prieten cu seful butoanelor ,apoi….

Tesla nu numai ca a pierdut avansul tehnologic ci el a fost preluat de chinezi ,imbatabili in acest domeniu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!