Jump to content

Golf mk5 1.4 Benzina

americanuu

Postare recomandată

Salut,

Se pare ca am ajuns tot la GOLF dar de data asta un numar mai jos, 5 in loc de 6.

Motivul este simplu. Am avut probleme cu golful 6 ce era diesel si cerea mereu regenerare DPF,. Asa ca dupa 2 ani l-am inlocuit cu un Mercedes CLA amg din 2013 bezina. Dar cum un CLA consuma de 3 ori mai mult ca un golf, plus suspensiile sport ce ulterior am aflat ca sunt ceva  negativ, m-am intors din nou la golf.  Cei drept ca a doua masina. :)

In orice caz, placerea de a conduce o masina la care stii ca ai mereu ceva de reparat, e mult mai mare decat la o masina pregatita ce nu necesita nimic extra. Dupa cum se poate vedea masina este si o folosesc in marea britanie, sper ca asta sa nu fie un impediment pentru un forum romanesc. Pretul ei a fost de 1620Euro plus o navigatie aftermarket de 70Euro si discurile spate 40Euro.

1234456.jpg

dsgfdgfh.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Link către comentariu

Revin cu un update facut la masina.

Am schimbat in sfarsit cd playerul cu navigatia after market. Totul merge ok, insa, cand ar trebui sa primesc indicatii vocale de la GPS, nu se aude nimic. Poate cineva stie cum pot rezolva problema. :)

In rest, de schimbat am schimbat doar filtru de aer. Am inceput si curatarea motorului dar va dura destul de mult. Se poate vedea in pozele de inainte si dupa cat de mare este diferenta culorii plasticelor de la baterie si panoul de siguranta. Am refacut putin si manerele de la usa ce incepusera sa se stearga pur si simplu culoarea de pe ele si devenisera mate.

Am incercat sa schimb si discurile cu frane insa, surubul de jos al etrierului este extrem de ruginit si e practic blocat, mai nou si strambat. Daca stie cineva cum as putea slabi acel surub, alte metode decat cele standard ca nu iese cu vorba buna. Daca nu, ramane doar sa il tai si probabil sa schimb si etrierul cu totul.

Pozele semnifica Inainte si Dupa, Orice pareri ce pot sa imbunatatesc la ea sunt bine venite ?

rsz_1.jpg

rsz_2.jpg

rsz_3.jpg

rsz_4.jpg

rsz_5.jpg

rsz_6.jpg

rsz_7.jpg

rsz_8.jpg

rsz_10.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!