Jump to content

Torb Motor Service Buc.

sid
 Share

Postare recomandată

Salut,

Sunt curios daca mai este cineva pe aici care a incercat TORB MOTOR service auto de pe bulevardul Timisoara daca nu ma insel eu este fostul sediu lui Brady Trade... daca ati fost poate imi spuneti o parere si mie.

Eu am fost acolo si mi-au lasat o parere foarte buna mai ales pret/calitate. Am fost cu masina sotiei (octavia modelul vechi 1.9 TDI 90 cp) si a fost super ok, am zis ca ma duc de acuma si cu masinuta mea.

Astept pareri de la voi,

Multumesc.

Modificat de sid
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

N-ar fi interesant sa spui si in ce oras este? Bd. Timisoara exista in mai multe orase. Si daca tot faci asta completeaza si profilul tau, mai ales orasul in care locuiesti. Mersi.

Link către comentariu

Ok, scuzati-ma nu am postat de mult timp si intre timp mi-am schimbat si masinuta.

Am facut modificarile in profilul meu, sper sa fie totul ok.

Este vorba de Bd. Timisoara din Bucuresti, scuzati din nou nu mi-am dat seama.

Multumesc.

Link către comentariu

Service-ul este in locatia veche Brady Service, si nu se inscria in noua politica de imagine a Skodei.

Asadar, dupa deschiderea noii locatii Brady (Iuliu Maniu) acestuia vechi au trebuit sa i se retraga insemnele Skoda, si pentru a nu pierde locatia, vadul, eventualii clienti, s-a reintitulat Torb Motor.

Cam acelasi lucru il paste si pe service-ul Avia din Militari, urmand acelasi rationament, doar daca nu fac o investitie masiva si acolo pentru a ridica standardul de imagine.

Pe scurt, este aceeasi Marie cu alta palarie, asta daca nu cumva gresesc in rationamentul meu...

Modificat de istef
Link către comentariu

Publicat (modificat)

Ok... habar n-am ce si cum, cu ce se mananca industria asta dar din punctul meu de vedere "client" este super ok adica fac acelasi lucru practic dar la mai putini bani... asta-i super ok pentru mine, nu?:huh: + nu e asa aglomerat si pot sa ma duc cand vreau acolo.

Eram curios daca au fost probleme ceva in service.. daca cineva a patit ceva neplacut sa nu patesc si eu ceva, eu unul sunt super incantat pana acuma.

Multumesc pentru raspunsuri.

Modificat de sid
Link către comentariu

Sa spunem ca Torb Motor si Brady Trade fac parte din aceiasi familie.

Link către comentariu

Traiasca familia.... cat timp se gandeste cineva si la noi. :rolleyes:

Multumescu pentru raspunsuri si daca mai este cineva client torb motor poate da share la impresii aici. :angry:

My2cent.

Link către comentariu

• 1 month later...

eu sunt super multumit de ei in materie de mecanica si la vopsitorie sunt ok dar fiind un service mai mic dureaza mai mult.la revizia de 90.000 +discuri palcute.... am economisit 16 milioane pt ca am luat piesele de la volksman si manopera la torb=piese 14 mil + manop 5mil si la brady piese +manop= aprox 35 mil

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Hai sa va povestesc si io despre ceea ce am patit la ei : Acum ceva timp m-am hotarit sa ma duc la o verificare sa vad cam cum stau cu masina... Buuun facut programare ajuns acolo totul ok placute frina nebunii imi gaseste in schimb 1 amortizor curs pe fata imi spun ca si flansele ar trebui schimbate etc. Pina aici totul ok, pentru ca nu aveam banii la mine ramine sa revin alta data sa dau 1 avans pentru piese.Pe 22.06.06 ma duc dau comanda de amortizoare si intre timp ma mai hotarasc sa fac mai multe lucruri pe care le aveam in plan adiq schimbat kitul de distributie si nebunia mea sa imi pun consola centrala (pe care masina nu o avea) vasul de la spalatorul de parbriz (deoarece masina avea 1 de dacie cred :angry: nu stiu ca asa am luat-o si nu imi mergea sa stropesc pe luneta si io sunt de parere daca e acolo tre sa functioneze) si cablu de deschidere capota care era rupt . Buun ajuns acolo nu era curent si nu le mergeau calculatoarele nici o problema scriem totul pe o foaie platesc avansul intreb cit dureaza si mi se spune ca piesele vin in 5-7 ZILE plec linistit acasa si astept.....

Pe data de 27.06.06 MA SUNA SA IMI SPUNA CA AU PIERDUT FOAIA PE CARE SCRIA CE PIESE trebuie COMANDATE( deci cind piesele ar fi trebuit sa ajunga aproape). Ok zic hai ca o sa vin pina acolo sa vedem exact despre ce e vorba(mentionind ca io stau in capatul celelalt al Bucurestiului) ajuns acolo si asteptindu-l pe baiatul care se ocupa de piese pe jos linga biroul lui statea bine merci foaia mea cu tot ce trebuia(m-au sunat pe la 8.30 si io am ajuns la ei pe la 13.00 timp in care nu a vazut-o nimeni) plec iar acasa si ma pun pe asteptat. Dupa vreo alta saptamina nu mai tin minte exact ma suna din nou si imi spun ca au venit piesele, facut programare etc...Intre timp ma hotarasc eu sa schimb si chederul de la parbriz deoarece era nasol si imi mai intra apa in masina ajung in dimineata respectiva la service le spun si de cheder vine 1 baiat sa se uite la masina zice ca da intradevar pe la cheder intra in general apa 1 fel de boala generala imi spune ca tre sa dea bordul jos sa schimbe chederul si sa dea cu silicon si se rezolva. Io zic ca daca se da bordul jos sa imi verifice si sistemul de ventilatie ca mi se pare ca pe aerisitoarele din lateral parca nu baga aer cum trebuie , da nici o problema verificam foarte amabil in general, ajungem inauntru ii zice baiatului care se ocupa de receptie ca vreau si chederul imi spune pretul ca nu il au facem comanda si vine in binecunoscutele 5-7 zile ,ok zic si asteptam sa ii dau cheile si talonul si sa se apuce de treaba pa amortizoare etc piesele care le comandasem deja dar nu el isi vedea in continuare de treaba lui, il intreb ce facem daca nu se apuca de masina iar el imi explica frumos ca ce rost are sa imi opreasca masina 1 ZI-2 pentra astea si cind vine si chederul sa mi-o opreasca si atunci o data mai bine le facem pe toate o data.Buun accept si de data asta si plec din nou acasa si ma pun pe asteptat. Mai trece o saptamina nu stiu exact cit ma suna sa imi spuna ca gata au toate piesele si facem programare pe data de 20.07.06(joi) sa rezolvam problemele.CONCLUZIA CE TREBUIA FACUT DUPA SPUSELE LOR IN 10-12 ZILE ADIQ COMANDATUL PIESELOR A DURAT 1 LUNA!!!!!

Si macar daca ar fi fost doat atit. Mai departe...........

Ajung acolo dimineata le las masina intreb cam cit o sa dureze nu mi-au dat asa cu exactitate dar dupa calculele care le facea am presupus eu vreo 2-3 zile max. Le comunic exact tot ce vreau sa fie facut la masina ( ca mai aveam niste probleme cu inchiderea usilor de pe stinga etc io mi-am luat masina cu multe probleme dar fiindca am o pasiune pt Skoda Felicia am acceptat-o asa)scrie totul pe comanda si ramine sa vorbim la tel sa imi spuna cind e gata etc.

Simbata (22.07) sun la ei sa vedem ce se intimpla imi spune ca totul e facut mai au sa imi schimbe chederul si e gata.Luni (24.07) sun din nou imi spune ca au pus si chederul mai au sa imi schimbe cablul de la capota ca e nush ce problema cu el nu pot sa il scoata etc.Miercuri( 26.07) dimineata ma suna sa imi spuna ca au o problema cind mi-au pus chederul SA CRAPAT PARBRIZUL!!!!!!! si ca nu e vina lor ca era parbrizul putin ciobit si din cauza asta si ca mi-au comandat alt parbriz pe care sa vada cum fac sa nu il platesc sau imi fac 1 discount la manopera sa nu se simta diferenta la bani parbrizul urmind sa vina in 2 zile la urgenta.

Acum intrebarea mea e daca luni era montat parbrizul cum naiba sa crapat tocmai miercuri !!!!!!!!!!!

Buun trecem si peste astea astept din nou. Luni(31.07)sun din nou imi spun ca masina e aproape gata mai au de schimbat cablul de la capota (din nou??!!!!) Cert e ca azi 01.08 ma suna sa imi spuna ca masina este gata :blink: :beerchug: fericire mare ma duc sa o iau imi da cheile si imi spune sa ma duc la masina sa verific daca e totul ok. Ma duc la masina fericire maxima consola centrala foarte frumoasa super incintat(trecind peste faptul ca la usi nu au facut nimic probabil ca nu au avut timp :drunken: ) deschid capota asa 1 pic ma uita la vasul meu de la stergator ce frumos si nou este el ce sa mai spun fericire maxima ,din nou trec cu vederea urmele de vaselina din interiorul masinii !!!!!! zic las ca se sterge , cind sa plec mi se parea mie ceva ciudat ma uit mai atent stergatoarele de pe fata lipseau ma uit ele stateau bine merci pe bancheta din spate. Intru innapoi le spun de stergatoare ii intreb ce s-a intimplat cu usile ca nu sa facut nimic si el ma intreaba "da ce aveau usile"?!!!!!! ii explic din nou ca nu se inchid/deschid cum trebuie etc se uita pe comanda si zice aaa da e scris aicea si incearca sa imi dea niste explicatii cum ca deobicei se strica butucul si ca tre sa comandam altul etc. Zic ok ok lasa ca le facem data viitoare ca acum vreau masina etc. Mai dureaza vreo 45 min montatul stergatoarelor!!!!! ma rog facem factura platesc si plec insfirsit de la ei.

Si acum concluziile:

-pe drum observ ca, consola centrala este alta culoare decit bordul(adiq bordul este gri deschis consola gri inchs diferenta enormasi am fost intrebat de culoare si baiatul de la piese mi-a zis "aaaa gata stiu ca nu sunt f multe nuante de gri")!!!

- deoarece imi intrase apa in masina scosesem mocheta de pe fata ca sa nu mucegaiasca ca nu se mai usca, mocheta pe care am lasat-o in portbagaj sa o puna ei cind pun consola dar am uitat sa mentionez acest lucru mare greseala nici ei nu au pus-o desi in portbagaj s-a umblat deoarece mai lasasem acolo niste piese care le-au trebuit!!!!

-dau sa imi spal si io luneta, na ca doar mi-am luat vas si pompa noua, stergatorul mergea dar apa nu scuipa(fac si versuri)ascult io nu se aude nici 1 zgomot ca pompa ar functiona desi pe fata merge numai pe spate nu

-ajung acasa zic sa ma uit poate nu au pus toti conectorii la loc la pompa sa vedem ce se intimpla trag de miner sa deschid capota surpriza capota nu se mai deschide!!!

-Verific sistemul de ventilatie totul la fel nici o schimbare

Dupa toate astea m-am uitat sa vad amortizoarele par noi da as fi curios daca mi-au schimbat kitu de distributie ca ala nu se vede........

Toata aceasta distractie ma costat 25 mil si as avea si io o alta intrebare PENTRU CE?!!!!!!!!!!

Mentionez ca parbrizul era trecut pe factura deci l-am platit ca si manoperele pt tot mai putin vasul de la stergator deci sa inteleg ca asta a fost DISCOUNTUL meu.............

Imi cer scuze pt lungimea postului da nu mai puteam sa rabd la felul cum si-au batut joc de mine

Modificat de Stelu2006
Link către comentariu

opc? Plangere la firma mama? Plangere la sefii ceva mai mari din firma respectiva?

Link către comentariu

Dupa ce am vb cu repectivii la telefon si 1 mail la seful de service am fost ieri acolo si in 2 ore s-a rezolvat totul asa cum vruiam io sa fie. deci pentru 2 ore de munca puteau sa tina 1 client fericit dar........ acum sigur nu voi mai trece pe acolo.

Link către comentariu

Banuiesc ca este o chesti de optiune, nu neg ca nu sa intamplat asa cum zici tu... dar eu n-am avut nici o problema la Torb de 4 luni de zile merg acolo cu masinile de la servici, am capatat un discount bun la manopera/piese si pe langa asta baietii nu au dat nici un rateu la masini.

Raman la parerea mea ca este cea mai buna oferta calitate/pret pentru grupul vw, ma refer desigur la masinile iesite din garantie.

Ma gandesc ca ar fi bine sa raspunda si cineva de la ei in legatura cu problema ta sa vedem ce sa intamplat....

My3cents.

Link către comentariu

• 9 months later...

Eu unul am fost incantat de ei. Spre deosebire de multi altii care se bat cu firma-n piept, oamenii chiar isi fac treaba. Eu mi-am reparat pompa de injectie la A6-le meu. Mi-au facut-o in 2 zile, cu schimbat 90% din ea (parte electronica + corp pompa + nu stiu ce valve si alte chestii). Iar toata distractia m-a costat vreo 39 de milioane, cu garantie de 1 an, in conditiile in care cel mai ieftin s-h l-am gasit la arabii de pe Mihai Bravu, cu 850 EUR fara factura si fara garantie.

Cred ca pana acum e cel mai serios service pe care l-am gasit si il recomand cu incredere.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut!mi-am lasat si eu masina acum o saptamana la Torb, ceva tinichigerie si vopsit aripi si usi partea stanga.Sper sa iasa bine .Va tin la curent.

Link către comentariu

AM avut o oarecare colaborare cu ei in urma cu 2 ani, achizitionau niste produse de la mine si cand le livram stateam pe acolo ore intregi. Erau destul de prost echipati, un service chiar sarac dar un lucru fffff important pt mine daca as fi client: erau angajati bine pregatiti si interesati de lucrul care il fac, tratau clientii cu atentie, ei nu faceau exact toate celelalte lucruri care nu ne plac la alte service-uri. Sincer, nu i-as ocoli (dar nu stiu acum ce e acolo..)

Link către comentariu

Revin....Sunt linistit si fericit ...Ieri am discutat cu baietii de la Torbmotors(foarte de treaba), mi-au spus ca masina e gata , dar asteapta acordul de plata de la asigurator.(din pacate cel mai prost de pe la noi).Oricum, am profitat de ocazia ca aveam treaba prin zona,si am fost sa-mi vad masinuta,oarecum sceptic deoarece era destul de mult de lucru la ea:inlocuit aripa si usa stanga fata, usoare reparatii la usa si aripa stanga spate,toate vopsite inclusiv bara fata.A durat doar o saptamana,deci baietii s-au miscat repejor.Am fost placut surprins si fff fericit sa vad masina parcata si spalata, iar dpdv al lucrarii...impecabila. :) Sper sa nu ma hazardez aiurea , deoarece nu am apucat sa deschid usile si sa oo vad si pe interior, dar la prima vedere pare OK.Luni sper sa pot sa o iau,si o sa va mai tin la curent dupa ce o voi ridica.Deocamdata, fara nici un fel de reclama falsa ....RECOMAND!!! :Driver: :blink:

Modificat de radwcanu
Link către comentariu

In ffarsit mi-am ridicat si eu masina de la torbbmotors. Dupa cum am mai spus, masina e gata de 2 saptamani , baietii au facu o treaba de care personal sunt multumit, singura piedica fiind eliberarea acceptului de plata de la asigurator(rca Asirom).Pana nu am fost personal sa intervin sa "intrevin " la asigurator nu au eliberat acceptul.Despre dealerul mama Brady nu pt sa spun nimic deoarece nu am avut contact, dar stelitul torbmotors vi-l pot recomanda. :P

post-43715-1238821226_thumb.jpg

post-43715-1238821750_thumb.jpg

Modificat de CristiN
Link către comentariu

Salut....Torb Motor nu mai exista ...service-ul din Valea Oltului este un nou punct de lucru Brady Trade!!!

Link către comentariu

posibil...eu credeam ca asa se cheama satelitul.Inca au pagina pe net, asa ca..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!