Jump to content

Accesorii (Golf VIII)

Andrei_72
 Share

Postare recomandată

On 10/18/2024 at 1:39 PM, dnysterian said:

Mie, la G8, mi se pare că nu se reduce luminozitatea ecranelor suficient de mult pe timp de noapte, iar după 2-3 ore de condus pe întuneric, mă deranjează la ochi.

O exista o folie care să reducă luminozitatea?

Pentru posesorii de Golf 8.5 cu display infotaiment de 12,9" va recomand o folie de protectie , mata sau lucioasa (eu personal am mers pe mat)

Singurul minus ptr unii ar putea fi diferentele de marime intre 1 si 5mm de jur imprejur.

Am atasat si cateva poze cu aspectul dupa aplicare.

La inceput a avut cateva bule dar dupa cateva zile au disparut

https://duragon.ro/folie-volkswagen-golf-7-2012-2015.html?gad_source=5&gclid=EAIaIQobChMIzLqm6duXiQMV6CdoCB0ADSXXEAEYASABEgJnnPD_BwE

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 6 months later...
dnysterian

Seara buna!

Azi mi.au sosit si am montat ornamentele pe oglinzile exterioare, aspect carbon.

Pe site.urile romanesti si nu numai preturile sunt mari, in jurul la 800 lei.

Eu le.am gasit pe un site din UK, si am riscat sa pierd 31£, dar s.a dovedit a fi alegerea corecta.

https://www.deutsche-parts.co.uk/carbon-look-mirror-covers-volkswagen-golf-mk8-id3-5h0072530-vt1-new-genuine-part.html

Am lasat link.ul in cazul in care cineva vrea sa schimbe look.ul masinii, in bine.

IMG-20250523-WA0018.jpg

IMG-20250523-WA0017.jpg

IMG-20250523-WA0016.jpg

IMG-20250523-WA0021.jpg

IMG-20250523-WA0020.jpg

IMG-20250523-WA0019.jpg

Link către comentariu

On 5/16/2022 at 12:46 AM, chid said:

Sunt interesat daca se poate instala un tow bar pe un Golf R MK8 2022.

Nu ma interesaza sa tractez, vreau pentru suport biciclete.

Salutare - ai rezolvat / gasit sa montezi carlig - aceasi prob am si eu la aceasi masina - pt biciclete nu altceva - nu gasec cine cum si ce trebuie sa faca - cei de la reprezentanta sunt in impas - au primit notificare de la fabrica ca sa nu mai monteze nimik original /aftermarket pe masina odata ce ti-au vanduto 

ar mai fi o problema legata de recunoasterea semnelor rutiere - dk la tine ia masuri camera si pune frana cand vede indicatoarele rutiere  - eu merg far apilot k ma sparge - am inteles ca trebuie facut o codare pt a atasa iun buton haptic pt on?ooff

Link către comentariu

dnysterian

Eu personal m.am interesat la reprezentante ptr motaj carlig de remorcare, iar ptr modelul Facelift nu exista decat varianta retractabil electric si este la un pret enorm, peste 12.000 lei(aprox 2.500€), in conditiile in care daca il alegeai ca echipare cand configurai masina era 740€.

Legat de recunoasterea semnelor de circulatie, intradevar frana ptr reducerea vitezei la cat era indicatorul, dar asta mi.a facut la inceput, apoi nu stiu ce am facut ca nu mai franeaza, doar ma atentioneaza si atat....

Link către comentariu

Salutare - într-adevăr costurile adiționale la VW .ro sunt pe măsură - dar nu am găsit nici așa pe cineva să zică - ai nevoie de aia și aia și plus codare - le-am dat eu lista cu ce trebuie și am cerut codare - unul nu a știut să zică ceva - în fine - am mai găsit în UK - dar nu rasp la e-mail - în UȘĂ sunt fără lumini pe spate - sunt dedicate doar pt modelul R ca are 4x4 - in mare mai caut 

Link către comentariu

Tot sistemul de cârlig pt golf 8 R merge pus de pe golf 8.5 R - doar ca trebuie comandat cârligul pe original - cutia de conexiuni cu cablurile aferente - difuzor spate dintre tobe pt a putea elibera cârligul și nu a folosi pe cel aerodinamic pt tăiere + codare 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!