Jump to content

Jurnal DSG7 cu ambreiaje umede (DQ380, DQ381, DQ500)

lupo_bv
 Share

Postare recomandată

Salut. La schimbarea uleiului in cutia de viteze DSG este necesar si schimbul saibei de etansare la busonul de golire ? Daca da, ce cod are, pentru VIN-ul WVWZZZAUZKP519756, cod motor DFGA, cutie DQ381 ?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Orice magazin de piese auto ti-o aduce pe original sau Aftermarket cu seria de sasiu. 

Link către comentariu

18 minutes ago, xfg8 said:

Salut. La schimbarea uleiului in cutia de viteze DSG este necesar si schimbul saibei de etansare la busonul de golire ? Daca da, ce cod are, pentru VIN-ul WVWZZZAUZKP519756, cod motor DFGA, cutie DQ381 ?

Multumesc.

N  0438092

Link către comentariu

• 5 months later...

Salut, la DQ381 cati litrii trebuie la schimb de ulei, tot 6 ca si la DQ250 sau 7 casa poti face nivelul? multumesc.

Link către comentariu

14 minute în urmă, EEXCALADE a scris:

6L ,uleiul difera fata de DQ250

Multumesc, am vazut ca difera uleiul, am vazut ca difera mult si pretul, sigur au bagata ceva mai "ECO" ca sa justifice pretul dar na.... vad ca zic ca se schimba la 120k nu la 60k. Oricum eu tot la 60k il voi schimba.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!