Jump to content

Jurnal DSG7 cu ambreiaje umede (DQ380, DQ381, DQ500)

lupo_bv
 Share

Postare recomandată

N-ai completat tu 1l de ulei pt ca era Castrol. Ai completat pentru ca: ai alte probleme la motor! Cand incepe sa o ia pe ulei o sa o tot ia pe ulei. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din pacate n-am scapat de eroare. Trebuie schimbat calculatorul. In rest cutia merge foarte bine, doar cand opresc pe loc apare eroarea ocazional.

Calculatorul a fost reparat, schimbat senzorii cu probleme dar nu s-a rezolvat problema. O fi ceva legat de comunicatie.

C5AA3891-85B6-466C-92D4-CD06C74BE301.jpeg

Modificat de a_andrei
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pana la urma am schimbat calculatorul si sper ca se va rezolva problema. Mi-a ramas calculatorul vechi in caz ca e cineva interesat sa il ia pt reparat. El functioneaza ok la rece dar cand e mai cald afara si mergi in oras apare eroarea. Probabil e vreun defect electronic, ceva contact care face figuri la temperatura mai mare. Si nu stiu daca cineva ar putea repara partea electronica ori doar fabrica.

Link către comentariu

dorumarcatoru

Salutare!

De curand am achizitionat o Skoda Kodiaq Scout 2019, 2.0 TDI 190 cp, DSG 4x4, 126.000 km, care inca nu a sosit :).

Stiu ca odata de vine masina, voi primi raspuns la o mare parte din intrebarile mele, dar pana atunci ma mananca degetele.

Am o nelamurire legata de tipul cutiei de viteze. Din ce am citit pe forum, dupa 2018 ar trebui sa fie DQ381, insa din car vertical, conform VIN - TMBLK7NS7K8048979 zice ca ar fi DQ 500.

Voi ce parere aveti? Ce varianta e mai fiabila? Daca e DQ500, se schimba filtrul la ea?

Din ce am citit pe aici incepe sa ma ia frica cu cutiile DSG... Am avut 3 masini cu cutii automate cu convertizor de cuplu ( Freelander 2, Touareg 7l si Discovery sport pe care il am acum dar e al sotiei), toate s-au comportat impecabil.

Multumesc.

Link către comentariu

Cel mai probabil vine cu DQ500 ,o cutie foarte buna daca a fost si este intretinuta si utilizata corespunzator .

Se schimba si filtrul de ulei .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!