Jump to content

Ceas analogic B8

kiko
 Share

Postare recomandată

Salutare, mi s-a oprit ceasul analogic din bord si nu ii merge nici lumina, stiti cumva ce ar putea fi, daca are vreo siguranta doar pt el? Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Foloseste acelasi BUS LIN cu J527 unitatea de comandă a rețelei de bord pentru reglare ora

Si este alimenta de la siguranta SC7, de la care se alimenteaza si clima, daca iti merge clima, ceasul e devina.Schema electrica ceas analogic B8.pdf

Link către comentariu

• 11 months later...

Buna dimineata.

Am observat ca ramane ora in urma, in 24 de ore cam 30 de minute.......Daca aveti pareri, sugestii, eventuale metode de rezolvare, le primesc cu placere si multumirile de rigoare.

Este vorba de Vw Passat b8, 190 cp, tdi, dsg, cu adblue, an fabricatie 2015, 167000km.

Multumesc frumos!

Modificat de sorinaciu
Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare tuturor,

Aveti idee cum se poate desface ceasul analogic de pe planșa de bord?

A șters soția praful pe bord și a apăsat mai tare pe geamul de la ceas și s-a deplasat puțin și aș dori să-l repoziționez.

Am căutat pe youtube dar nu am găsit cum se schimbă ceasul la B8.

Multumesc frumos !

Link către comentariu

@R_a_z_v_a_n din pacate nu ... astea le-am vazut... la B7 se poate da jos ceasul dar la B8 ceasul e prins cumva de grilajele de aerisire si alea nu imi dau seama cum sa le desfac sa ajung in spate la ceas sa imping cadranul la locul lui.

Multumesc frumos oricum de promptitudine... o sa mai sap pe net sa vad daca exista ceva pe alte forumuri si revin cu review.

L.E . Am gasit pana la urma un video cu demontare grilaj pentru a se ajunge la ceasul analogic. Puteau sa lase sistemul de prindere ca la B7 .

| Tutorial | Volkswagen Passat B8 (3G) - Luftausströmer Armaturenbrett Aus- und Einbau | - YouTube

Modificat de danut82
Link către comentariu

• Administrator
2 minute în urmă, danut82 a scris:

... o sa mai sap pe net sa vad daca exista ceva pe alte forumuri si revin cu review.

Poate vin baietii ( @F l o r i n sau @Al Bundy) si te ajuta cu ceva idei. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!