Jump to content

am asteptat 3 ani asta

c6t9

Postare recomandată

golf V 4motion 2.0 TDI

bluegraphit

4 usi

alarma

climatronic

computer de bord plus

cotiera

covorase

bixenon

proiectoare

fara inscriptionare

jante hockenheim cu 205/55/16

oglinzi 2

privacy glass

scaune fata incalzite

suspensie drumuri grele plus scut

senzor parcare

vw sound

volan simplu

directie foarte sensibila, masina se conduce cu un degetel. la fel intra si in viteze, fara nici cel mai mic efort.

din ce am vazut, singura problema este asta - post 226. daca nu reusesc nimic la dealer, poate ma ajuta cineva de aici.

:scratch:

Link către comentariu
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c6t9

36

• TIR

3

• blu

2

• mariusc

2

Top Posters In This Topic

giorgio_tlro

Felicitari pt masina si sa te poarte fara probleme.Pune si ceva poze cu ea caci cred ca arata nice.

P.S. Daca e ok care a fost pretul masinii asa cum ai comandat-o.

Mersi.

Link către comentariu

Felicitari, si ma bucur ca sunt si altii care aleg o masina cu motorizarea si transmisia pe care as alege-o si eu... o masina perfecta si pentru oras si pentru mers la drum lung, iar transmisia haldex isi face toti banii!!!

Sa o folosesti sanatos si sa ai parte de cati mai multi km la volanul ei in siguranta!

Cam care e consumul?

Link către comentariu

n-am niste poze prea grozave (facute cu telefonul), dar... a, si inainte, pretul ca pretul, sunt cativa consumatori de euro acolo :P

dsc000372jb.th.jpg

dsc000386ex.th.jpg

dsc000390di.th.jpg

dsc000413hr.th.jpg

dsc000421kw.th.jpg

dsc000447ot.th.jpg

maine pun o poza cu eticheta airbag lipsa. sistemul audio este foarte greu de reglat, nu ma asteptam la asta. mid-bass–medii foarte puternice.

ce bine ca pot vedea alte posturi l ao previzualizare. am numai ~50km, nu prea consuma ea real. am luat si ulei, sa fiu sigur, revizia e la 15k. pana acum singura problema, o eticheta de airbag lipsa in spate dreapta, dar imi sta pe creieri :scratch:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina...excelenta combinatie 4motion si 2.0TDI.

Mai e cineva pe forum acum cu bluegraphit. :rolleyes:

Link către comentariu

OK OK dar o poza cu masina in intregime nu pui?

Ai niste jante mai "rare" si sunt curios cum schimba masina.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

nu mi-a iesit bine poza aia de ansamblu, :D se vede f prost.

eu nu sunt mare sofer, de obicei imi ia ceva sa ma obisnuiesc cu ambreiajul si franele (mers cativa km). cu asta este pt prima data cand nu a fost nevoie, la frane poate mai am scapari, nici nu apuc sa apas si ma vad oprit, foarte sensibile. de fapt totul este ca in startrek, pe baza de impuls. volanul se poate misca cu un deget, in viteze intra extrem de usor, in toate cele 6 trepte (LE: 7 de fapt :D), in prima zi am facut o proba, cei care cunosc golful, stiu ca semnalizarea este la fel, stargatorul de asemenea. acceleratia usor de folosit, nu simt lag0ul pt ca nu am fost niciodata adeptul acceleratului in trepte superioare de la turatii mici, si mereu schimb. cu sunetul nu sunt probleme, consumul a scazut de la ~15 la ~10, dupa mers un pic ieri si azi. imi pare rau de acest airbag, sper sa o rezolv. la dealer am fost singurul cu un astfel de interior, toti aveau bej.

Modificat de c6t9
Link către comentariu

hai noroc si la mai mare !!

te astept sa sustii drapelul vw-istic si pe alte forumuri !!

Link către comentariu

salutare!

si ca tot am fost intrebat de ce diesel, se conduce usor, consum mic, autonomie mare, cuplu excelent pt urcat pe la munte, sprintenel. primul meu diesel, voi face niste drumuri lungi regulat, si asta a fost singura optiune. 4motion pt ploaie, zapada, munte (pante), drumuri grele pt munte, zapada, borduri, gropane (nu prea ai ce sa ocolesti). masina este stabila. nu regret deloc alegerea facuta si singura problema este capac de airbag.

Link către comentariu

vreau poza ... a iesit prost? mai fa una... :huh:

Iar cu capacelul... ce te agiti asa mult.. e in garantie ... iti rezolva asta gratis problema...

Auzi da' desfacator de sticle ai? Sau nici tie nu ti-au dat?

...

Bucurate de ea si fai poze...

Link către comentariu

Da...si mie i-mi place masinuta. Felicitari!

Link către comentariu

maine incerc poze. n-am nici desfacator, nici trusa de becuri, sigurante si prim ajutor, desi sunt in contract. trebuie sa le fac o vizita. cand am luat-o era dupa o zi de munca, obosit mort.

azi m-au depasit o gramada cu matiz si logan, nu m-am obisnuit cu toata bucataria asta de tinut cont la grade, apoi la ture, apoi la trepte. dupa ce ca n-am ami condus de mult, si alaea fusesera pe benzina, si chiar spuneam, acolo stiam o sg treapta, oricare la 6ooo rpm. parese ca acest consum redus are pretul sau :) las ca ma fac eu mare

Link către comentariu

Sa-ti traiasca masina si sa-ti mearga bine pana te plictisesti de ea!

Link către comentariu

just beautiful..daca e ceva ce invidiez la golf e 4 motion..si designul..:banghead:

grija pentru detalii te unge la suflet...misto si centurile made in hungary..:D

s-o stapanesti sanatos si fara evenimente sute de mii de km..

ps cu grija la ture/grade/trepte, o sa te obisnuiesti...acum esti in stadiul "overprotective"...stiu cum e..:)

Link către comentariu

ce-mi place TDI-ul, nici nu trebuie sa accelereze in s foarte repede, senzatiile fac toti banii. ce pacat ca au fost unele scapari nepermise pt o marca ca vw.

Link către comentariu

pe masina am vwsound. la jumatate de volum imi vibreaza fata la usa destul de rau :(

Link către comentariu

@c6t9 super masina!! sa te bucuri de ea si sa ai parte de cat mai multi km, fara incidente!!

...misto si centurile made in hungary..:lol:

mariusica... nu mai rade, ca noi, "octavistii" stam si mai nasol la acest capitol.. :coolpics: citeste si pe centurile tale de siguranta, sa vezi ce scrie... :D

Link către comentariu

OT: pai romania is not hungaria...asa cum skoda nu e "chiar" vw..:coolpics:

pentru sunet, vibratia la jumate de volum nu mi se pare normala...cred ca ar fi bine sa vb la service...

Modificat de mariusc
Link către comentariu

Mie mi se pare normala, daca se refera ca daca da la jumate volumul si se uita din afara, fata de usa in partea inferioara vibreaza tare... asta e... nu are nimic

Link către comentariu

azi am accelerat si eu mai tare. la I-a si a II-a risti sa-ti rupi gatul, mi-am cam luat-o.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!