Jump to content

new leon 2 tfsi

ryco78

Postare recomandată

Felicitari pentru masina Ryco sa o stapanesti sanatos! :) :banghead:

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

sunt foarte fericit,azi mi-au venit numerele si pot iar sa fac plimbari cu amanta:))!B-32-KYD sunt si puteti sa-mi facti semn in trafic ca nu raspund agresiv daca e masina vag:))!

Link către comentariu

Ok, dar sa fii "bland" cu japonezele. :blink: :angry:

Link către comentariu

mic jurnal de calatorie !

azi am avut ceva treaba in otopeni,plecat pe la 11.30 si f f aglomerat am fost nevoit sa o iau spre gencea -lujerului podul groazei,pardon grant fff aglomerat!

am ajuns in otopeni destul de tarziu!

am mers mai mult regulamentar dar pe alocuri am mai calcat-o !

la intoarcere am luat-o spre aeroport h coanda ca sa intoarcem!

mergeam cu un prieten cu un ford (el) si cum nu stia masina ma tot provoca! am tinut-o intr-o joaca asa ma rog la limite rezonabile ca nu-mi place riscul dar totusi am mers si cu 160! deci am piscat-o numai in acelerari puternice si frane !

ajuns in bucuresti m-am uitat la consum si uimitor doar un 10.6!

bineinteles in bucuresti mai multe stopuri mai greu taficul si desi am fortat mai putin consumul s-a dus la 11.7 pana acasa in 13 septembrie!

azi am trecut si de mia de kilometrii!!

merge bestiuta asta de vis si imi cer scuze ca ma repet de atatea ori dar inca sunt vrajit!

Link către comentariu
  • 2 months later...

inca vrajit de tfsi :hainoroc: !

am aproape 4200km si sunt la fel ca la inceput de multumit de banii dati pe masinuta!

sunt suparat ca am gasit-o zgariata in parcare cred ca de vre-un amic :lol:!dar asta e!

in rest merge ca din pusca si mai bine!

cateva poze inainte sa plac la mare!

apropo am ers si eu a2-ul si sunt multumit de cum merge pe autostrada !

m-am jucat la intoarcerea de la mare cu un x3 care nu vroia sa se dea deoparte si a fost tare caterinca ! era cred ca f stresat ca nu scapa de mine :lol:!

Link către comentariu

Foarte fumoasa masina sa o stapanesti sanatos. Apropo la bani astia iti puteai lua un GTI, care desi nu are un design asa reusit ca al leonului, dar parca pe mine tot mai mult m-ar fermeca.

Oricum masina e super. Cati mai multi km fara incidente.

Link către comentariu

Foarte frumoasa...s-o stapenesti sanatos , sa te bucuri de ea si la cat mai putine incidente....cat despre tuningul exteriro o sa atasez cateva poze ce le-am facut la Poro cu kit exterior de la Pba. Mie mi-am placut mult look-ul acelei masini....si apropo de ce nu ti-ai luat cupra? ( money is the reason?).

Sa ai grija de masina e prea frumoasa

Link către comentariu

frumos kitul ptr leon .. DAAAR evacuarea aia pe mijloc parca strica tot .. mi se pare atat de.. sec per ansamblu ! ryco ai o masina atat de frumoasa, ca n-am cuvinte .. prima data cand am vazut un Leon mi-a placut, cand l-am testat nu mi-a placut, acum vazandu-l pe-al tau iar imi place, si xenoanele si kitul de sport up ..

ce e drept, rosul ala de pe consola nu-mi place deloc .. parca e prea mare displayul RCD-ului, ar fi mers color la asemenea dimensiuni .. in rest, totul e la cote maxime .. multi km fara probleme (chiar si parcari fara probleme :P )!

PS - De ce nu are 200 CP motorul ca la GTI? Un posibil raspuns ar fi ca il pastreaza ptr Leon FR, si la Leon simplu maximul e 185 CP ?

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

daca citeati cu atentie ...cand si-a luat masina ryco78 nu era aparuta versiunea FR si nici Cupra de care se pomenea mai sus.

Link către comentariu

da din motivul asta nu mi-am luat fr sau cupra(nu aparusera)! nu am mai avut rabdare ,cat despre gti am vrut si gti dar pana la urma am iesit mai castigat la optionale cu leonul si nu regret nimik!

fiecare minut in care ma uit la el imi dau seama ca asta era masina care o voiam!

kit de exterior vreau si eu dar acum nu am cu ce :D, poate vara viitoare...si poate ii pun kit de cupra si ii fac si un tuning la motor!

momentan nu simt nevoia de mai mult si chiar daca as simtii nu am cum :D!

Link către comentariu

ryco .. toate ca toate, dar masina ta m-a bagat in boala :( - cum mai spuneam pe undeva, eu nu prea ma omor dupa new leon, dar atat de frumoasa e a ta pe culoarea asta si cu jantele mari .. si cand mai pui la socoteala ca un FR configurat bine (in afara de navigatie, full option) e pana in 21.500 EUR cip (ieri numai asta am facut :D ) merita super mult, tu ai fost la intalnire joi .. o aveai parcata in spatele RS4-ului, pe celalalt rand de parcari ?

LE : Black shadow .. nu l-am intrebat pe om de ce nu si-a luat FR/Cupra .. ci intrebam de ce TFSI-ul lui are 185 CP si daca cel de 200 CP d p GTI se "pastreaza" ptr viitoarele modele, spre exemplu actualul FR are 200 CP deci se confirma ce banuiam eu acolo :) .. si Cupra s-ar zice ca va merge la 240 ..

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

da cupra are 240 deja a aparut afara sau ma rog a fost prezentata la londra!

nu nu am fost pana acum la nici o intalnire din pacate!

mai atasez niste poze!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!