Jump to content

new leon 2 tfsi

ryco78

Postare recomandată

de 3 zile am ridicat si eu noua mea masina!

un seat leon 2 tfsi echipare sport up, 185 cai.

optionale extra: faruri xenon,geamuri fumurii,senzori ploaie,senzori oglinda antorbire, senzori parcare, incalzire in scaune,cdmp3player cu 8 incinte!

impresii: motorul trage excelent ceea ce era de asteptat, suspensia e tare dar placuta totusi,scaunele profilate sunt excelente ....

dupa 3 zile deja dusmanii mi-au tras o linie mica pe o laterala!oamenii astia of of :scratch:!

consumul e situat undeva intre 15-20% in drumuri scurte prin bucuresti deocamdata la orele aiezii iar seara scade!

ce sa mai zic,inca sunt sub farmecul primelor impresii si nu prea va pot detalia!

farurile se vad excelent si ajuta foarte tare noaptea,senzorul de parcare e minunat avand in vedere forma masinii si vizibilitatea spate,directia e un pic c-am servoasistata dar imi place si directia destul de precisa!

o sa atasez si cateva poze :

Modificat de ryco78
Link către comentariu

frumoasa foc, sa o stapanesti sanatos, ceva planuri cu ea????? :scratch:

Link către comentariu

multumesc! da am planuri dar momentan tre sa-mi revin financiar!

initial ma gandesc la un tuning optic iar poate mai tarziu daca nu imi sunt indeajuns calutii mai vedem! nu stiu de ce nu reusesc sa postez mai multe poze :scratch:! cred ca o sa pun cate una daca nu merg mai multe!

Link către comentariu

Superba! Imi plac mult masinile negre, si ma bucur ca ai ales aceasta culoare. Sa o folosesti sanatos... si la cat mai multi Km!

Link către comentariu

ma tot uit la avatarul ala al tau de cand am intrat aici, nu mai stiu daca facusei comanda de masina. am vazut in bucuresti ceva asemenator, nu stiu daca era exact la fel, tot negru, poate gasesti asa ceva. masina era ceva deosebit.

Link către comentariu

este kitul exterior facut de seat il vinde PBA 4.600 roni fara tva

Link către comentariu

destul de scump. decizia ii apartine, dar e de mare efect. pana atunci felicitari si sa nu-mi dai prea multe flash-uri, sunt in rodaj :scratch:

Link către comentariu

heheh da imi place si mie kitul ala dar mai am de strans acum !!!

despre flasuri si eu sunt in rodaj :scratch: deci ma abtin !

multumesc pt urari!

mai pun o poza ca vad ca asa merge una cate una :P!

Link către comentariu

frumoasa! sa o stapanesti sanatos. imi place bordul. am mersi eu cu un 2.0 tdi si mi- placut mult turometru...

ps: bine ca ai rezervorul plin, ca la consumul mediu pe care il arata la bord... :rolleyes:

asteptam pareri.

cam cat te-a dus cu totul? $

Link către comentariu

imi place mult cum este luminat bordul !!

sa o stapinesti sanatos !!

Link către comentariu

Uite un om fericit! Ce iti poti dori mai mult decat o benzinara turbo? :rolleyes:

Felicitari ptr masina si multi km fara probleme. Si nu lasa micile inconveniente (gen zgarieturi) sa-ti umbreasca bucuria de a conduce asa ceva.

Link către comentariu

bravos!!! :huh:

cred ca merge super masina! sa o stapanesti sanatos!

btw - foarte interesant bord iluminat

Link către comentariu

masina ma duc la 23300 euro ddp si merge intradevar super cel putzin este exact ce mi-am dorit!

rezolvam noi si micile zgarieturi numai adanci sa nu fie! sta e traim in romania si tre sa existe si prosti! in loc sa avem grija sa evoluam mai sunt si maimute care se bucure sa stice ce se chinuie altii sa-si cumpere!

e adevarat consuma nitel mai mult dar e in rodaj acum si banuiesc ca o sa se mai lase,dupa cum am citit si pe la colegii cu gti-uri!

Link către comentariu

Felicitari si multa rabdare la rodaj :huh:! Dupa ce il faci sa ne zici si noua la cate rpm iti taie alimentarea la benzina :D. Am vazut unde intra pe rosu dar sunt curios daca se duce la 7000 rpm ca la Audi. Am condus Leon cu 2.0 FSI si mi se parea un pic gatuit deh lipsa turbo :D.

Link către comentariu

Felicitari pt masina. Sa o stapanesti sanatos.

Poate si o trapa era bine de pus......

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea la max :D

Adevarat k motorul se tot lasa.... o sa simti asta :D

Link către comentariu
black_shadow

parca ar fi o bijuterie :)

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

pt mine chiar e ! ma incanta extraordinar orice moment cand trebuie sa ies afara din casa sa plec cu masina!

azi o sa plec la un drum mai lung cu ea si abia astpt sa vad cum se comporta la drum intins! o sa revin cu impresii diseara poate cine stie si poze!sau v-am zapacit?heheh!

ps: multumesc de urari tuturor!

Link către comentariu

Frumoasa masina,mai ales pe negru!S-o stapanesti sanatos!Am mers si eu cu un prieten care are asha ceva si m-a deranjat un singur lucru: consola centrala este mult prea luminata cu acel rosu si mie, cel putin, mi se pare foarte deranjant noaptea.Tu ce parere ai?Ai reusit cumva sa reduci intensitatea?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

da intensitatea se reduce destul de mult!se reduce intensitatea ceasurilor si a consolei! pe mine oricum nu ma deranjeaza,chiar imi place!

vreau sa va zic ca am facut un drum ceva mai lunguletz decat cele din oras circa 220km si sunt foarte incantat cum se comporta la drum inins!

confortul e f bun,cjiar daca are suspensia sport,virajele se iau cu o viteza excelenta chiar daca nu am fortat-o la 130 are 3000rpm! am urcat pana pe la 160 sa vad cum merge si sunt foarte multumit!

Modificat de ryco78
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!