Jump to content

RCD 300/310

madalex
 Share

Postare recomandată

sa desfaci bucati unitatea.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
  • Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

66

• Al Bundy

40

• spido

33

• Ionutmarius23

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gabriel Barbandeal

Salutare am un golf 5 plus si un player rcd 300(fara mp3) la testare am observat asta

Adresa 56: Radio        Eticheta: 1K0-035-1xx-56.lbl
   Numar VAG: 5M0 035 186 A
   Componenta comandata: Radio GR0       015 0019  
   Revizie: 0001503S    Numar serial: VWZ2Z2E1598890
   Codare: 0020200
   Atelier: WSC 01392 785 00200
   VCID: 2A51695D851A84485F8

1 cod a gasit:
01044 - Modul de comanda: codare incorecta 
            000 - -
cel care i-a pus testeru nu stie decat sa puna este la inceput. 

Adresa 19: Poarta CAN         Eticheta: ROJ\1K0-907-530-V1.clb
   Numar VAG SW: 1K0 907 530 F    HW: 1K0 907 951 
   Componenta comandata: Gateway         H10 0120  
   Revizie:   H10       Numar serial: 2800105A0707F5
   Codare: 3D3F0B40079002
   Atelier: WSC 01392 785 00200
   VCID: 2A51695D851A84485F8

Nu a gasit coduri.
 Intrebarea mea este trebuie update??? Ce player imi pot cumpara care sa se potriveasca cu masina???

P.S.- sunt incepator :D:D (aprilie si masina si permis).

MULTUMESC ANTICIPAT

Link către comentariu

vezi la coding ce nu e codat cum trebuie , presupun ca ai mai multe boxe pe masina decat stie radio. 

LA can trebuie update daca vrei sa treci la ceva cu x10.

Link către comentariu

Daca ai boxe si pe spate pune valoarea 4 in loc de 2 in cod. Poti pune un rcd 500 cu mp3 care nu necesita update de can. Daca vrei ceva mai nou, atunci valabil ce a zis si Cristi.

Link către comentariu

- montezi x10 - si faci update can gateway (asta ca sa nu-l inlocuiesti_)

- montezi RCN210 - ai bluetooth/telefon, usb, card, aux - si nu trebuie nici update de can

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut!

Imi trebuie update pt aceasta serie de can pentru rns 315?

Address 19: CAN Gateway        Labels: 1K0-907-530-V1.clb
   Part No SW: 1K0 907 530 E    HW: 1K0 907 951
   Component: Gateway         H11 0110 

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salutare tuturor.

am tot cautat dar nu am gasit daca pe versiunea de can de pe acest golf 5 (cea din poza) se descarca bateria cu rcd 510?

multumesc.

image.jpeg

Link către comentariu

Ca sa citez un coleg

Ii faci update  la 1K0 907 530 L sau cele mai noi, cu 1K0 907 530 AA. Foloseste functia search ca o sa gasesti info mai multe.

Link către comentariu

dar este posibil sa se faca update la can , sau trebuie inlocuit ?

Link către comentariu

11 hours ago, ted_89 said:

dar este posibil sa se faca update la can , sau trebuie inlocuit ?

LA canul tau trebuie update sa nu descarce bateria.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Buna

Este vreo cale sa pun muzica cu format lossless: flac pe RCD310. Sau poate alte formate care sa piarda cat mai putin din calitatea sunetului?

Modificat de AkaManah
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Va salut ... Ziceti-mi si mie cei care au mai facut Update la Can cum se face mai exat...Care sunt pasii , am un RCD 210 pentru un Golf 5  si un VCDS cu verisune in romana. descarca bateria si  vreau sa ii fac aceasta inlocuire...multumesc ast rasp

Link către comentariu

Pai vrei sa il inlocuiesti sau sa faci update? intai trebuie sa vezi daca can-ul tau suporta upgrade. cu vcds nu poti face aceasta operatiune ci doar codarea unuia nou.

Link către comentariu

Pai vreau sa ii fac ceva din cele 2 optiuni .... de asta am si intrebat care sunt pasii ...ce trebuie sa fac ca una din ele sa mearga sa nu imi mai consume bateria ? ms

Daca, cu VCDS pot face doar codarea cu unul nou ...atunci ce trebuie sa fac , nu stiu ! Numai ce mi-am luat VCDS ...ms

Link către comentariu

Vezi intai ce versiune de soft ai la al tau. daca permite rescriere nu cred sa fie mai mult de 150 lei. ptr inlocuire-cumperi can mai nou si il codezi functie de ce ai tu montat pe masina. pasii-codezi adresele noi pe baza celor vechi-adica abs, cutie automata, telefon etc. 

Link către comentariu

• 3 months later...

Ma bucur ca au mai fost si persoane care au intrat pe forum si au zis "as vrea sa-mi iau un rcd 310 dar nu stiu daca"...

Eu l-am luat mai intai si dupa aia cand am vazut ca apar probleme am intrat pe forum. Problemele sunt :uita codul. Nu tot timpul, dar din 3 deschideri de 2 ori imi cere codul. NU merge fara contact. Cand are lumina, cand nu are. Ii voi pune ori cd-ul am ori rcd 500. RCD-ul e fain ca e cu magazie, da nu merge pe cd :P, ii da error.

Daca vrea cineva rcd 310...

Link către comentariu

Banuiesc ca la 1K0 907 530 H, Golf 5 10.2006 (rcd 300 fara mp3), in cazul in care imi cumpar un rcd 310/510 sau rns 510 o sa am battery drain, nu? 

Link către comentariu

Mersi mult, Florin!Inca o intrebare.

De exemplu am vazut ca exista si versiuni de rcd 510.Sa zicem ca mi cumpar un can gateway cu terminatia L.Pot sa montez orice versiune de rcd?Adica montez un can nou, il codez dupa cel vechi, montez rcd-ul si gata, merge?

Link către comentariu

16 hours ago, misuffk said:

Mersi mult, Florin!Inca o intrebare.

De exemplu am vazut ca exista si versiuni de rcd 510.Sa zicem ca mi cumpar un can gateway cu terminatia L.Pot sa montez orice versiune de rcd?Adica montez un can nou, il codez dupa cel vechi, montez rcd-ul si gata, merge?

Legat de RCD - ai primit deja raspuns.

Legat de can - cel cu L - da, il codezi ca pe cel vechi. Daca iti cumperi cu 7N0 xxx xxx - se codeaza in functie de dotarile masinii, difera modul de codare.

Link către comentariu

Salutare !

Exista vreo varianta de RCD 310 cu bluetooth incorporat ? Vinde cineva pe OLX, model 2014 (cel cu display negru)  spune ca are bluetooth incorporat, si m-ar tenta,

Multumesc!

Link către comentariu

nu, nu exista. Poate vinde rcn 210

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare! Recent am cumpărat un Golf 5, an 2009 luna a opta. Are Rcd 310 cu BT, activez BT din meniu dar nu ma pot conecta cu telefonul la el. Mentionez ca am modulul BT sub scaunul dreapta.Telefonul nu vede rcd-ul. Dacă stie cineva care este problema? Multumesc!

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!