Jump to content

Skoda Octavia 2

ValiiiC

Postare recomandată

Buna ziua si bine v am gasit!
De curand mi am achizitionat o Octavia 2 - 1.4 MPI - 80CP din 2009 (150.000 km) si intrucat este prima mea Skoda, as avea nevoie de cate sfaturi.
Pana acum i am facut un detailing (cat am reusit eu de bine) atat intrerior cat si motor.
Intrucat am mijloacele necesare si imi place sa lucrez la masini, urmeaza sa ii fac eu, acasa, urmatoarele schimburi:
- ulei motor +filtru (am vazut ca pe cartea masinii se recomanda Hellix de la Shell. Fostul proprietar mi a spus ca nu s ar mai gasi Hellix in Romania si el a folosit pana in prezent Castrol). Ce ulei recomandati? Am vazut ca pe Emag se gaseste totusi Hellix...
- ulei cutie de viteze. Ce ulei recomandati si ce cantitate intra in cutie?
- filtru habitaclu si aer o sa cumpar Mann.
- antigel ce recomandati? In ce procent il diluati cu apa distilata?
Intrucat distributia a fost schimbata de 1.000 km, nu o voi mai schimba.
Alte idei?
Multumesc! Si voi reveni cu poze. O zi buna!

Link către comentariu

Salut și bine ai venit! 

După cum sper ca ai citit în Regulament, aceasta arie este destinata prezentării mașinii, și discuțiilor despre mașina în general, dar sunt interzise discutiile de ordin tehnic.

Asa ca, deși suntem curioși cum arata mașina, ce părere ai despre ea și ce planuri ai cu ea, răspunsuri la întrebările de mai sus nu vei primi aici ci în topicurile dedicate lor (sunt destule pe toate temele tale de interes în ariile dedicate lor și o simpla căutare te va duce la ele). 

Asa ca... Spor la cautat, citit și modificat! 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!