Jump to content

Golf 7 GTI Performance Pack


alex49

Postare recomandată

Foarte frumos, se vede ca o iubesti. Sa ne tii la curent cu povestea,de acum. Ai avut ceva probleme? s-a stricat ceva pana acum? 

Link către comentariu

Welcome și foarte drăguța povestioara/istoria mașinuței! Sa te poarte încă multi km cu bine de acum încolo (sau pana te decizi sa o vinzi)! :beer: 

P.S: A trecut ceva timp pana te-ai convins sa o prezinți! :)).

Link către comentariu

@catalinmiti

Promit ca de acum incolo o sa postez ? dar nu te astepta din partea mea la postari gen spalat si etc, vor fii chestii majore, de ex jantele refacute.

Probleme nu am avut absolut deloc, daca vrei sa o numesti problema, furtunul de la rezervorul de lichid de parbriz iesit/crapat, nici eu nu prea am primit explicatii multe cand am fost la reprezentanta.

@lambda_dryver

Salutare si tie ✌️ sper sa nu o mai tin multi km ca si asa are destui ?fiind singura, a durat pentru ca este prea multa rautate pe aici, sincer nici nu stiu de ce am primit downvote, dar ma rog.. noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de masini la potentialul lor maxim.

Poate dupa ce trece toata nebunia ne mai vedem prin oras la o vorba .

Modificat de Rave
Renunta la quote, sunt pedepsite de regulament, foloseste tag-uri cum am facut eu
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Te-am vazut intr-o seara mai demult pe la victoriei, mai erai cu 2 R-uri, era distractie intre voi :)) Nu am vazut nicaieri ce cutie ai. 

Legat de planurile tale de upgrade, eu personal m-as limita undeva la 300 de cai. Ajuta mult ca ai diferentialul dar la un moment dat devine enervant sa nu poti pune puterea jos in primele 2-3 trepte, cum ai vazut si tu la cupra respectiva. La 300 de cai esti la nivel de cupra si e o putere ok pt fwd, mai ales daca nu vrei sa investesti pe partea de suspenii. 

Link către comentariu

@mihai.onu94

Multumesc mult si ma bucur ca am fost remarcat intre 2 R-uri :)) nu stiu cata distractie era pe mine avand in vedere ca sunt cel mai mic dar.. ?

Cutia este DSG 6+1 DQ 250, am fost prea prins de amintiri incat am uitat sa o mai trec si pe ea, o voi adauga acum. Si eu as vrea sa ma limitez undeva la 300 de cai dar problema este ca o sa sara putin peste ~10-15-20 CP ( asta cu dp catless + intermediara ), iar din soft cred ca scoate undeva la ~70 CP de aici faci tu calculul. So.. nici 310-315 nu cred ca ar fi atat de deranjanti.

Masina cum am spus si in postare daca anul asta nu o vand la anul sigur gasesc pe cineva care sa se bucure de ea in continuare, poate cine stie... va fi cineva de pe aici. Nu doresc sa investesc nici foarte mult pentru ca.. FWD ( e ceva obiectiv aici, depinde de la persoana la persoana ), doresc sa achizitionez ceva 4x4 si da, tot din gama VAG ( vom vedea si bugetul la momentul potrivit ) .

 

Modificat de alex49
Link către comentariu

Daca tot esti convins sa o vinzi anul viitor, eu m as rezuma la maxim un soft. Poate viitorul cumparator ar dori ceva cat mai "stock". My 2 cents :)

Frumoasa masina! ?

Link către comentariu
acum o oră, alex49 a scris:

nici 310-315 nu cred ca ar fi atat de deranjanti.

Nu ne mai punem acum la 10-20 cai, sa fie acolo in plus in caz ca prinzi un lot mai prost de benzina:)) era ideea sa nu te arunci spre alta tubina si din astea :Driver:

Link către comentariu

@acidone77 sa stii ca am luat in calcul si ceea ce ai spus tu, primul pas ar fi sa se termine cu restrictiile si sa putem iesi sa muncim si dupa mai vedem ce upgrade-uri facem :)

P.S. multumesc ! 

@mihai.onu94 ai si tu dreptatea ta :)) la turbina nu ma arunc clar, e deja prea mult din dpmdv ( nu, nu e vorba de preturi ) 

Modificat de alex49
Link către comentariu

Probabil ai luat downvote fiindcă ai ales să o prezinţi doar ca să-i faci publicitate. :P

E faină, îmi place că e albă, are destule dotări, cine o ia va fi un norocos. O avantajează faptul că nu are modificări. Câţi km are?

Să o stăpâneşti sănătos sau... baftă la vânzare!?

Link către comentariu

@MyKe publicitate ?! am ceva scris pe ea si eu nu vad ? fac reclama la vreo firma ceva ?  :)) ( m-am prins si la ce te-ai referit cand ai spus publicitate, imi pare rau ca nu tin o masina 20 de ani ), sunt si alti utilizatori ai acestui forum care au masini mult mai " tari " si mai modificate decat mine ?

Daca lumea considera ca a spune cateva lucruri despre o masina si a pune cateva poze pe aici e publicitate, inseamna ca au ceva probleme.

Multumesc mult pentru apreciere, observ ca si tu ai o masina destul de super, ca si km ~114 k  avand in vedere ca este daily.

O stapanesc sanatos de 4 ani fara 1 zi ? dar va veni si timpul cand va trebui sa ma despart de ea ? . Trecem la ceva 4x4 de baieti mari, aceasta fiind prima masina ?.

Modificat de alex49
Link către comentariu
  • 1 month later...

Felicitari pentru masina! Arata bine si se prezinta ok dpdv al dotarilor!

Link către comentariu

Eu am 300 cp si merita atata timp cat ai cauciucuri bune, poti pune puterea jos. Cand se mai invechesc o sa vezi ca incepi sa pierzi aderenta in a 3 a mai usor. Dupa ce te inveti cu puterea o vei tine din acceleratie si nu va mai derapa si poti pleca chiar mai tare. 

Bucură-te cat mai mult ca e o masina speciala. Spor la km. 

Link către comentariu

@blordc la partea cu tinutul din acceleratie ai dreptate, m-am invatat de ceva timp sa nu o mai patinez tot timpul ?

Spor si tie !

Link către comentariu
  • 3 months later...

Recunosc ca la inceput am fost foarte agitat dar pana am ajuns la destinatie mi-am reveit complet si am stat sa o gandesc :)

Si asa am si rezolvat-o, fara nervi :) 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!