Jump to content

Carte service noua

Danny
 Share

Postare recomandată

Salut!

Creez acest topic aici pentru ca am dat un search si nu am gasit alt subiect aseamanator.. daca exista, rog un admin/moderator sa mute topicul (lipeasca) cu ala.

Astazi am avut masina in service si tocmai mi-au completat ultima foaie, deci mi s-a terminat cartea. Aveti idee de unde as putea cumpara una noua, asemanatoare cu cea OEM (adica sa aiba aceleasi campuri, sa nu fie probleme la completarile ulterioare) si eventual in limba romana (asta actuala e in germana)? As dori ceva accesibil ca si bani.. am inteles ca la reprezentanta e vreo 300 lei o carte (din surse, nu stiu nimic sigur).. si parca n as da 300 lei ptr o carte.

PS: Pentru eventualii carcotasi, nu vreau sa smenuiesc nimic... masina este tinuta numai in reprezentanta, are tot istoricul la reprezentanta ORICUM. Cartea o vreau mai mult pentru mine, pentru a tine si eu o evidenta a lucrarilor.

Merci!

Modificat de Danny
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cauta pe olx. Sunt de gasit la 50 de lei, noi,  necompletate. Atata doar ca vei gasi doar in germana. Daca pana acuma cartea masinii a fost in germana si nu te-a deranjat, in lipsa de altceva sau sa dai 300 de lei pe o carte de la reprezentanta, ma gandesc la faptul ca ar merge si in continuare cu text in germana. 

Modificat de LUFY
Link către comentariu

Ca ultima varianta, o sa merg in continuare pe germana.. nu i bai :) Ma gandeam ca poate voi gasi si varianta in romana la un pret rezonabil

Modificat de Danny
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!