Jump to content

Probleme tehnice specifice Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

Habar n-am, ori ledul, ori bagheta, ideea e ca oricum se schimba acea "furca" argintie cu totul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Voi face și eu poză diseară și voi posta să puteți compara. Mașina mea e fabricată în august 2024.

Colțul acela din dreapta, unde ar veni genunchiul stâng al pasagerului, nu știu cum e montat din fabrică, dar da, acolo e luminozitatea cea mai pronunțată. Probabil din cauza poziției în care este pus ornamentul luminos care pare mai aproape de exterior. 

Dacă te uiți mai atent chiar se vede sursa de lumină acolo, însă luminozitatea trebuie să fie egală pe toată lungimea bordului și totodată să aibă intensitatea pronunțată. 

Nu ai de unde ști până nu compari sau nu diasnostochezi. 

Înaintea mașinii ăștia pe care o am am avut alta (O4 nonFL) și după ce am atins-o pe dreapta un pic și i-am schimbat farul am observat că lupa din mijloc avea intensitatea mai mică decât lupa farului stâng. Am crezut că nu mi le-au reglat bine, dar nu, așa e la toate pentru că am fost din nou la service și apoi am comparat cu altele cu farurile neschimbate.

E așa că bate către dreapta. Așa le-a făcut producătorul.

Link către comentariu

2 minutes ago, Gabriel*77 said:

acolo e luminozitatea cea mai pronunțată. Probabil din cauza poziției în care este pus ornamentul luminos

Nu, acolo sunt ambele leduri puse, iar baghetele pleaca in cruce, de la ledul din dreapta se duce spre volan, iar de la ledul din stanga pleaca spre usa pasagerului, acolo unde e cel mai luminos e "crucea"

uite ca sa intelegi mai bine

IMG_20260401_193808.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• EEXCALADE
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!