Jump to content

Probleme tehnice specifice Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

@Oprea Dragos Citește postările mele anterioare. Eu am pățit așa. Nu am avut ce să-i fac și am vândut mașina la fix un an de la achiziție. Mi-am luat automată și am scăpat de problemă.

Altă rezolvare nu cred că are.

Momentan DSG-ul merge bine la 1.5 ani de când îl am și 27.000 km.

Sper să fie ce trebuie. 

Modificat de Gabriel*77
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am citit postarea anterioara.. Exceptand aceasta problema chiar mi se pare o masina reusita, imi place mult motorul 1.5tsi.

Din acest motiv eram curios daca exista si cineva care a dat cutia jos si a reusit sa repare aceasta problema.

Modificat de Bebeee
Fara quote la postul anterior!
Link către comentariu

Nu stiu la ce service ai fost dar cutia MQ281-6F în toate variantele ei are o capacitate de ~2.1 litri de ulei.

Link către comentariu

faci confuzie cu MQ250

MQ281 are 1.5 litri capacitate

9 hours ago, Oprea Dragos said:

Salut! Probleme cutie de viteze 1.5 TSI manuala.

Am o skoda octavia 4 1.5 tsi manuala din 12.2020 cu 60.000km. De cand am luat-o de la 44.000km intampin probleme la schimbarea treptelor. 

Initial masina agata la introducerea in treapta 4 si la revizia anuala am schimbat si uleiul in cutia de viteze (cei de la service au zis ca in noua cutie din gama vag s-au pus doar 1.5l ceea ce este extrem de putin si au pus 2.5l spunand ca fiind cutia manuala nu prea are ce rau sa ii faca, la cele automate e nasol daca se pune mai mult ulei decat specifica producatorul). 

schimba service-ul... practic ti-a transformat cutia intr-o pompa hidraulica. e la fel de nasol sa pui mai mult ulei si la manuale

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• vwpolosupercar
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!