Jump to content

Probleme tehnice specifice Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

Cred ca este vorba doar de experienta, ceea ce cred ca le lipseste in legatura cu acest update. Mi-au arata o serie de pasi ce trebuie urmati si o sumedenie de erori ce ar putea sa apara pe parcurs,de asemenea mi-au spus ca se poate strica si tableta in timpul update-ului. Nu-i critic, mai bine sa o lase asa decat sa patesc altele mai rele, chiar apreciez asta. Bine ca nu apare des eroarea, aproape ca pot trai cu ea :)). Multumesc pentru raspunsuri, va tin la curent cu al meu update.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

7 hours ago, XpLoZiV said:

Cred ca este vorba doar de experienta, ceea ce cred ca le lipseste in legatura cu acest update

Daca vei cauta online pachetul PV4RC (aka 90EE), vei gasi o serie de postari/forumuri (diferite marci ale grupului VAG) cu instalari ce dureaza intre 2 si 8 zile. Depinde de norocul si priceperea fiecaruia (norocul utilizatorului si priceperea reprezentantei). Inteleg ca e un pachet ce actualizeaza foarte multe module ale masinii, fiecare update se face separat, ocazional mai apar si probleme. In unele situatii au avut nevoie sa deschida caz la fabrica (intervine cineva remote)  - vei vedea asta si-n tari mai rasarite decat la noi. 
Sunt si eu programat peste o saptamana; m-au avertizat ca dureaza minim 2 zile. 

Link către comentariu

Si-au luat marja de eroare :)

Conform noilor legi privind siguranta digitala, softul autoturismelor trebuie sa fie foarte bine securizat si documentat. 

orice update de calculator separat, trebuie sa actualizeze Baseline-ul in toate calculatoarele masinii, dupa care se blocheaza la loc sistemul de diagnoza cu SFD .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• Bismark
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!