Jump to content

Sfaturi de achizitie si configurare Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

Intrebare pt cei cu Octavia cu faruri led matrix: am un prieten cu o Octavia VRS de prin 2021. Are farurile led matrix. Deja e la al 4-lea rand de faruri: in fiecare an ii apar crapaturi/micro fisuri in locul unde capota calca peste far. Problema nu e numai estetica ci si faptul ca intra apa in far (la spalatorie, ploi mai abundente, etc).

Pana acum le-a tot schimbat pe garantie si pe leasing, dar acum s-a inchis leasingul. Iar Casco zice, pe buna dreptate, ca e problema de fabricatie. Skoda a inlocuit 3 randuri de faruri pe garantie dar… s-a terminat garantia! 🤦🏻‍♂️ Iar un far costa 4000 lei; e scump sa le schimbi pe ambele anual 🤪😂

Voua vi se intampla asa ceva la farurile led matrix?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 04.03.2026 at 9:50, acidone77 a scris:

Decat parbriz incalzit, care e oarecum inutil si scump, mai bine faci calculele sa iti pui webasto/incalzire stationara, mai ales ca vin si nepotii... incalzesti masina, antigelul, dezgheata si geamurile... e mai scump, stiu, dar merita toti banii... multi nu ii inteleg utilitatea pana nu au/folosesc o iarna :) 

Într-adevăr webasto încălzește habitaclul foarte bine în functie de temperatura lăsată anterior la climă de când a fost închisă mașina ultima dată dar pe vremuri geroase sau cu strat de zăpadă nu face minuni, că am și eu și am văzut cum e, însă dacă este pus în funcțiune cu 10-20-30 minute înainte de plecare ajută foarte mult la curățarea tuturor geamurilor indiferent de condițiile meteo

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!