Jump to content

Sfaturi de achizitie si configurare Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

Când am cerut așa ceva, au zis că minim 24 luni trebuie să plătesc rate. Apoi pot închide pfg-ul, achitand diferența de bani.

Avia Pantelimon. 

Modificat de Crs.Vag
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu vroiam sa plătesc casco pe un an și sa am rca gratis pt un an, dar acolo chiar scrie clar  ca se menține contractul 24 de luni, deci nu voi lua "oferta" asta.

Da, citisem și eu contractul standard, pare ca poți închide oricând cu acel 1%.

Link către comentariu

On 11/4/2024 at 4:12 PM, Liviu1000 said:

Ținând cont de preț,a luat prin credit sau leasing 115 cp manual. Avantaj ca vine în mai puțin de 3 luni...nu cum se livrează acum mild hibrid...

Un diesel dsg cu vopsea met 33 k, sa fim serioși...de aceea scad la finantare 8k din acest preț...sa vândă și ei ceva...la ce concurenta e în piață cu chinezii..

Prețul de configurator este umflat, de aici se dau aceste reduceri..

Salut.

Am luat credit (nu leasing). Am considerat ca e mai avantajos. La credit esti proprietar din prima zi, la leasing nu esti pana nu termini leasingul.

La plata cu banii jos era alt pret fara ceva reduceri.

Termen am  10-12 saptamani.

Am vrut sa pun DSG dar termenul sarea la 7-8 luni, asa ca am renuntat.

Creditul - NU leasingul - se poate inchide dupa prima luna.

Am dat avans 50 % urmand sa dau restul dupa prima luna si sa inchid creditul.

Masina este 1,5 TSI 115cp Manual cu vopsea metalizata, Led Matrix, pachet crom, PDG si privacy glas. Restul sunt in dotarile de serie, Activ info display etc.

Link către comentariu

@17LIR Așa consider și eu că e mai bine să cumperi o mașină, cu credit, dacă nu ai toți banii.

Totuși nu înțeleg o treabă.

Dacă am toți banii să-l achit după o lună, la ce mai fac credit? Este reducerea așa mare încât să merite asta?

Și băncile s-au șmecherit, să zic așa, și la rambursare anticipată îți iau comision.

Adică o eventuală reducere, sau avantaj, dispare la rambursarea anticipată când apare comisionul.

Părerea mea este (eu așa am făcut) dacă nu ai toți banii, să mai strângi o perioadă, și dacă nu îți ajung, sau tot NU îți ajung, faci un împrumut MAI MIC. În cazul ăsta rata e mai mică și e suportată altfel.

Achiziția mașinii presupune anual, pe lângă achiziția propriu-zisă, CASCO, RCA, revizii și anvelope de iarnă (cu sau fără jante), dar adevărat că odată cu achiziția și probabil pentru 4-6 ani, însă e e un cost care trebuie suportat și el.

Acest lucru ridică prețul mașini cu vreo 10.000-13.000 lei.

Costul combustibilului, anual, ajunge și el la suma sus-amintită.

Dacă tragi linie, cheltuielile cu o mașină sunt măricele și sunt greu de suportat pentru unii dacă sar calul.

O 4 FL este destul de echipată ca și dotări standard și o poți lua și așa, însă un parbriz încălzit, un Matrix sau un Side Asist eu zic că sunt opționale utile fără a le băga la categoria mofturi. 

115 cp, nu știu ce să zic. Nu am condus, nu mă pot pronunța, dar eu unul am fost dezamăgit de cutia lui 1.5 tsi cu 150 cp la O4.

Cât te-a dus cu totul și ce reducere ai primit?

Link către comentariu

De obicei, daxa ai dobanda fixa, ai comision inchidere anticipat, dobanda variabila ai comision 0.

Prefer leasing fata de credit:

1. Pt mine, Casco era 4,7% din valoarea masinii, prin leasing 2,7%
2. Poti da avans 50% si avea rata reziduala 10-20%
3. Poti inchide anticipat la fel ca la orice credit

Link către comentariu

merita sa iei prin credit, chiar dc ai cash, câștigi vreo 900 poate 1000 euro, cu închiderea anticipata imediat după.

Bun procent 2,7 la casco...am primit 4,21 prin porsche și 3,43 parca minim prin alt asigurător..dar nu mai dau cei 1428 euro reducere ci doar 600 sau 800, nu mai știu exact, dacă nu faci prin porsche asigurări.

Da, la leasing sunt condiții mai.bune decât la credit, vorbesc de persoana fizica.

Valoarea reziduala este o soluție pt o rata mai mica, dobanda fiind aceeași per total.

Oricum cei de la porsche cred ca au un matematician care le a făcut ofertele și condițiile. Oricum ai alege tot atât platesti, nu exista o varianta mai buna decât alta...

Link către comentariu

16 minutes ago, Liviu1000 said:

Oricum cei de la porsche cred ca au un matematician care le a făcut ofertele și condițiile. Oricum ai alege tot atât platesti, nu exista o varianta mai buna decât alta...

Frumoasa concluzia, oare credeai ca ofertele sunt elaborate de fete ce pun unghii?

Link către comentariu

Am lucrat la o firma de leasing câțiva ani și de asta zic.

Tinand cont ca iau cu 50% avans si restul credit,am făcut câteva simulări la dealer sa vad cea mai buna varianta, mi a plăcut sincer sa fiu, la toate variantele de finantare , casco , sau orice oferta au , la finalul creditului platesti aceeasi suma suplimentara fata de capital, ma refer la casco,dobanda și eventuale comisioane :)

Au tot felul de "oferte" dobanda redusa, casco gratuit un an, revizii gratuite...toate cu același cost, buna politica de promovare..

Link către comentariu

Mi-a comunicat consultantul ca a ajuns astazi masina la Curtici si a facut deja comanda de transport!!!

In aceeasi saptamana in care a fost programata pentru productie 🥳. Se pare ca facut doar 2 - 3 zile din fabrica pana la Curtici.

Deci spre sfarsitul saptamanii viitoare sper sa o iau 😁. Ar fi cca 16 saptamani de la comanda.

Modificat de Bursucu67
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!