Jump to content

Sfaturi de achizitie si configurare Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

Nici eu nu m-as baza 100% ca e complet ce scrie acolo, dar daca e ceva nasol, o iau de buna. Stiu cum a evoluat odometrul, daca e plauzibil...etc

Adica, sunt intari de la revizii, accidente, reparatii majore/minore. Macar stii ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 9/26/2026 at 11:27 AM, Gabriel*77 said:

Mașina avea fix un an, dar, fiind de bună credință am trecut în anunț că a avut două evenimente minore, remediate la reprezentanță pe casco, putând pune la dispoziție poze post-eveniment, însă nu era nimeni interesat că a fost "lovită". Adică mașină la care puteai obține un istoric 100% real. De atunci am înțeles că mulți vor să fie mințiți în ceea ce privește mașina

Ma scuzi, dar nu am inteles: nu ai avut cumparatori persoane fizice pe motiv ca masina este lovita? Revopsirea unei bare nu este considerata lovire. 

Link către comentariu

Pentru unii o bara vopsita poate insemna "dauna totala" :lol:
Toti vor masini tzipla, cu revizii la 10k, neatinse ( virgine ), la 10% din valoarea ei.
Lumea a luat o razna.

Link către comentariu

@vizitator Da, exact!

De asta nu am dat mașina pe persoană fizică. După cum am spus, am considerat de bun simț onestitatea de a scrie în anunț ce a avut mașina, pentru a evita orice reproș după, cu mențiunea că am fotografii post-eveniment unde se poate vedea clar "dauna", dar... lumea nu era interesată. Remedierea fiind efectuată la reprezentanța Skoda, cu piese noi, de origine și fără rabat la calitate.

M-am gândit că așa cum eu nu vreau să fiu mințit/păcălit (banii nu cresc în copac) și alții, de bună credință, gândesc la fel, însă, repet, oamenii vor să fie înșelați. Poate o dădeam într-un final, dar am fost condiționat de timp să o dau pentru că trebuia să o ridic pe cealaltă care aștepta la dealer. 

@acidone77 Da, foarte adevărat ce spui. Pretenții am și eu, dar la o mașină nouă. La una utilizată, chiar și câteva zile, pot apărea probleme că merge pe stradă, în trafic. Am un coleg de muncă a cărui mașină are parbrizul schimbat de când avea numere roșii, mașină cumpărtă nouă, că i-a sărit o piatră în parbriz pe un DN. 

Dacă e reparată potrivit specificațiilor de producător, cu piese noi, de origine și într-o unitate serioasă, mașina este foarte bună când vrei sh. Dacă nu, ia-o nouă, dar plătești prețul întreg. 

Lumea vrea mașini noi, bune, nelovite, întreținute ca la carte și în reprezentanță, cu istoric, însă la preț de 10 lei, dar tot această lume nu își permite, sau nu vrea, să o întrețină așa cum solicită celui care vinde. Întreținerea ca la carte și istoricul real costă. Proprietarul care face asta alocă timp și fonduri operațiunii în sine. 

Link către comentariu

100% dreptate. Asa au aparut samsarii, care speculeaza dorinta oamenilor de a avea masini bune, nelovite (neatinse), cu kilometri putini si la pret foarte mic: aduc masini lovite din Germania, le dau kilometri inapoi,  mai dau un polish sau o vopsea care ascunde rugina si o vand ca masina aproape noua, nelovita, impecabila, kilometri reali. Si romanul cumpara ptr ca prefera sa fie mintit frumos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   2 membri

• kopetdag1
    • marius1982.11
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!