Jump to content

Sfaturi de achizitie si configurare Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

Va fi 1.5TSI cu DSG, nu cu e-cvt, care e buna doar la viteze si acceleratii mici. De testat DSG-ul, care se mai balbaie prin oras. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cele full hibrid vor avea ceva similar e-cvt cu 1 singura treapta, din descrierea lor este similar cu ce ofera toyota, inclusiv o baterie de 1.6kw. 
Intr-adevar mai este un ambreiaj multidisc care decupleza/cupleaza motorul la sistem dar cred are doar acest rol, iar in acele moduri de functionare serie si paralel nu cred ca are cum sa aibe dsg pt schimbari de treapta.
https://www.volkswagen.ro/brand-si-experienta/news/electrificare-la-indemana-volkswagen-introduce-un-nou-sistem-full-hybrid-pe-golf-si-t-roc

Modificat de gabriel88
Link către comentariu

Scria cineva mai sus de reduceri, va scriu de pe oferta de pret pe care o am in fata:

3150 Euro e reducerea "Clever Bonus Octavia 30 Years",

2.199 Euro e "reducerea" prin Porsche Leasing, dar Casco pe luna e 92,63 Euro x 5 ani = 5.557 euro Fara TVA, dobanda pe 5 ani e 3.100 Euro fara TVA.

Cele mai bune oferte sunt pentru modelele 1.5 TSI Mild Hybrid cu DSG majoritatea Graphite Grey/ Gri Steel,  la ~ 26-27-28.000  Euro (masini aflate pe stoc). 

Practic as avea motorul 1.5 TSI Mild Hybrid cu DSG, la pret de  1.5 TSI 150 CP manual pe care l-as configura cu livrare in 12 saptamani.

Link către comentariu

Dacă nu arde eu aș zice să mai aștepți @octavia 4ever până apare motorizarea de care s-a făcut vorbire și n-ar fi rău să ceri detalii despre model la dealeri. Poate vor avea reduceri bune să stimuleze vânzarea în caz că e clientela reticentă. 

În septembrie 2024 am avut o reducere de 4500 € la facelift. De fapt în iunie am făcut comanda, dar a fost o campanie a lor la apariția facelift-ului prin aceste reduceri. 

Luând mașina fără credit (am dat-o pe cea din 2023 la buyback și am pus diferența) pentru mine a contat acea reducere. 

De acei bani mi-am luat Matrix, jante 18", navigație de 13" și portbagaj electric.

În opinia mea o reducere bună e de la 5000 € în sus cu atât mai mult cu cât iei mașina fără credit. Atunci simți cel mai bine diferența. 

Apropo de opțiuni. Am vorbit acum două zile cu cineva care a achiționat in Tiguan nou.

Pentru a activa navigația mașinii trebuie să plătească 800 și ceva de lei pe an și fără limită de timp 3.300 lei.

Aveți careva idee cam cât s-ar plăti și la Skoda aceste "beneficii"?

Momentan le am preplătite până în septembrie 2027, dar vreau să știu la ce să mă aștept. 

Pentru  trafication anual e 27 lei, luminile ambientale suplimentare 130 lei nelimitat, însă navigația nu apare prin aplicații cu un preț anume.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   2 membri

• Liviu1000
    • florin.23mai
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!