Jump to content

Sfaturi de achizitie si configurare Octavia 4

cristi511
 Share

Postare recomandată

On 29.03.2025 at 15:19, Crs.Vag a scris:

Încă o comandă dată la PBV1.

Un coleg de muncă, configurația e făcută de mine, că știu configuratorul pe de rost. Avea maxim 30k euro, s-a dus la 30 400 cu tot ce e în poze. Un preț foarte bun, cu vreo 200-300 euro mai scumpă mașina față de septembrie 2024 (strict pe aceleași dotări), când negociasem ceva similar, cu pachetul safety de 2k euro inclus. A scăzut pachetul cu tapiseria, era peste 300 euro, acum e 184 euro. Tableta aia mare e ce trebuie, cu navigația între ceasurile de bord - lux. 

Termen livrare 2-4 luni.

20250329_102934.thumb.jpg.e58ade128d4e61f27e2005e4c9e0f1b9.jpg

20250329_102940.jpg

Mașina preluată astăzi.  Nu am mai ajuns și eu, e sf față de ce a avut, Logan 2004, fără AC. I-am zis sa imi trimită poze, e pe drum spre altă localitate. Nu are volanul încălzit,  are în schimb pachetul de 522 euro, cu acc și altele.

Modificat de Crs.Vag
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De ce a vrut diesel?

O folosește extraurban?

La 1.5 tsi mHEV am autonomie, mers legal și extraurban, 1200 km.

E foarte bună configurația, iar navigația își merită banii.

Am folosit-o în afară  timp de 3 săptămâni și este EXCELENTĂ! M-a anunțat de radare și în Austria de porțiunile unde se măsoară distanța parcursă, nu viteza. 

Să o stăpânească sănătos!

Link către comentariu

Diesel la pret de benzinara, a avut discount mare.

Diesel, da, are drumuri dese pe autostradă.  Pe weekend, minim 200 km. Plus km in oras luni-vineri.

Link către comentariu

Si eu am diesel, intr-adevar este imbatabila pe autostrada, dar nu mi-as mai lua din cauza restrictiilor pentru motorizari diesel din marile orase, restrictii care se anunta si in Bucuresti. Sa o stapaneasca sanatos!

Link către comentariu

In Bucuresti n-o sa interzica nimic. O sa taxeze non-Euro, Euro 1, 2. Ei nu sunt in stare nici sa interzica carutele in populismul lor.

Link către comentariu

Și cu benzinara ai consum extraurban bun dacă mergi cu traficul, legal și nu mai ai grija problemelor de diesel în oraș. 

Am observat că benzina de afară (nu peste tot ci în Austria) cu CO 100 plus are concentrația de etanol (E10 sau E5) de la pompă mică, adică E5, ceea ce face benzina mai bună și crește auoinomia. 

La noi benzina de 100 este cu E10.

Tocmai ce m-am întors dintr-o vacanță în Europa unde am făcut 9000 km în 19 zile (RO -Spania) și mașina a mers și s-a comportat perfect (navigația exemplar) și nu am avut cu ea nicio emoție nici plină, nici goală. 

M-a surprins și pe mine autonomia de 1200 km și consumul de 4.6 l/100 cu benzina E5. Acum cât de real este... nu știu că nu o lăsam mai jos de 1/4 din rezervor ca măsură de precauție. 

Nu vreau să se înțeleagă că este vorba de benzină versus diesel, ci spun că motorizările noi pe benzină au consum de diesel motiv pentru care diesel îți iei doar dacă ești fan.

Am programat-o la începutul lunii viitoare pentru prima revizie și schimb de ulei cu filtrele aferente. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!