Jump to content

Boxe spate Polo 6N si 6N2

Zorro Classic
 Share

Postare recomandată

salut am si eu un vw polo din 96 si as vrea sa ii pun 2 difuzoare pe polita din spate ce spuneti merita sa ingauresc polita se poate indoii de la greutatea difuzoarelor sau sa le bag in usile din spate Mentionez k masina am cumparat-o fara boxe pe spate deci nu are locasuri in usile din spate

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

nu merita sa gauresti placa din spate

pune-le in usi

chiar si la 6n in 2 usi, se potrivesc foarte bine in panourile laterale (e putin de munca dar merita)

Link către comentariu

hmmmm ma gandeam si io sa le pun in usi in spate da altii zic k nu se adude bine nu stiu ce sa mai zic

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut, am un vw polo variant, fabricatie 2000. As dori sa pun boxe in spate. Poate sa-mi spuna cineva ce boxe se potrivesc, marimea, dimensiunile? locasul este situat linga gemurile laterale ale portbagajului.. Mersi si astept raspunsul

Link către comentariu

• 2 months later...

E cineva care a pus difuzoare la un 6n in 2 usi dar fara difuzoare in portiere? Ar fi mai simplu sa caut alte fete de portiere la dezmembrazi ca au deja facut locul acela pt difuzoare?

Link către comentariu

• 4 months later...

Bine v-am gasit dragi colegi.

Sunt proaspat posesor de Polo 2001 modelul 6n2 cred ca este,cel cu un mic face-lift,si de curand am inceput sa investesc bani pe partea de sunet.Momentan am achizitonat un mp3-player Pioneer Deh-2300ubb,si vreo 10 bucati de material de insonorizare de 40x40 dimensiune bucata, si 2 boxe In Phase XT6c,alegerea a fost facuta pentru a avea posibilitatea pe viitor si cat mai curand a unui amplificator.Intrebarea mea este daca a incercat cineva sa puna boxe pe usile din spate?Din cate am vazut desfacand fata de usa,exista gaura de boxa ca si la usa spate dar nu exista suport de boxa,sper sa gasesc un cod pe cea din fata ca sa vad daca se poate sau nu aduce.Cat de curand o sa incep modificarile si o sa postez si cateva poza atat cu boxele si mp3-player ul cat si cu montatul lor.Tin sa precizez ca boxele au diametrul de 165 mm si adancimea utila de montaj de 74mm,boxele sunt recomandate de o firma de sisteme audio,deci n-ar trebui sa fie probleme de montaj.

Cu respecte!!

Modificat de kogu_T
Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare,

Cam aceasi "problema"/nedumerire o am si eu.

Polo-ul meu nu are usile din spate cu suport de boxe si vroiam sa stiu daca:

merg modificate fetele de usa pe care le am sau trebuie sa cumpar altele cu suportul de boxe.

daca tie ti-a iesit trimite-mi si mie niste poze si sau mai multe informatii.

Merci,

Bogdan

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!