Jump to content

Boxe spate Polo 6N si 6N2

Zorro Classic
 Share

Postare recomandată

Zorro Classic

Din fabricatie, Polo Classic 6KV2 Confortline vine cu gaurile facute (pentru boxe de 4"x6", ovale), cu grilele montate si cu cablurile trase. Singura problema este ca radiocasetofonul original (Beta) are doar doua canale si boxele din spate nu primesc semnal.

Am demontat casetofonul din bord destul de greu (se scoate intai locasul de depozitare de sub casetofon, cu atentie si cu forta, apoi se scot cele doua suruburi laterale si cel din spatele suportului si apoi se scoate consola centrala cu tot cu casetofon) si am constatat ca firele boxelor spate ajung pana la casetofon, dar acesta nu are iesirile corespunzatoare (adica in stecherul pentru boxe sunt 8 fire, dar casetofonul nu are decat 4 iesiri de semnal).

Am facut link-uri intre contactele boxelor din fata si ale celor din spate.

Rezultatele sunt bune, sunetul fiind de calitate si pentru cei care stau in spate.

Atentie: sunt doua iesiri din casetofon! Scoateti fisa din mijloc (maro la culoare)! Cea de jos este alimentarea si se activeaza codul de securitate al casetofonului!

Timp estimat: 3 ore (2,5 ore scarpinat in cap, cautat fire prin masina, cautat solutii de scoatere a casetofonului si 0,5 ore munca efectiva)

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bravo Zorro,totusi niste poze nu ar strica... :)

Link către comentariu

Zorro Classic

Sa mai desfac odata bordul? No way! :) Dar as ajuta cu placere pe oricine doreste se experimenteze!

O sa incerc sa fac ceva poze cu modul de prindere a boxelor pe grile (solutie proprie!). Cu prima ocazie cand mai umblu pe la cass o sa fac poze si cu modul de scoatere.

Link către comentariu

• 2 months later...
Din fabricatie, Polo Classic 6KV2 Confortline vine cu gaurile facute (pentru boxe de 4"x6", ovale), cu grilele montate si cu cablurile trase. Singura problema este ca radiocasetofonul original (Beta) are doar doua canale si boxele din spate nu primesc semnal.

Am demontat casetofonul din bord destul de greu (se scoate intai locasul de depozitare de sub casetofon, cu atentie si cu forta, apoi se scot cele doua suruburi laterale si cel din spatele suportului si apoi se scoate consola centrala cu tot cu casetofon) si am constatat ca firele boxelor spate ajung pana la casetofon, dar acesta nu are iesirile corespunzatoare (adica in stecherul pentru boxe sunt 8 fire, dar casetofonul nu are decat 4 iesiri de semnal).

Am facut link-uri intre contactele boxelor din fata si ale celor din spate.

Rezultatele sunt bune, sunetul fiind de calitate si pentru cei care stau in spate.

Atentie: sunt doua iesiri din casetofon! Scoateti fisa din mijloc (maro la culoare)! Cea de jos este alimentarea si se activeaza codul de securitate al casetofonului!

Timp estimat: 3 ore (2,5 ore scarpinat in cap, cautat fire prin masina, cautat solutii de scoatere a casetofonului si 0,5 ore munca efectiva)

Salutare fratie...poti sa-mi spui si mie pe unde ai gasit difuzoare pentru aceasta masina?Dupa cum ai vazut sunt niste difuzoare mici, nefiind prea mare spatiu si nu prea vreau sa fac modificari.Multumesc anticipat...Doru.

Link către comentariu

Zorro Classic

Cred ca la orice magazin mai serios de boxe gasesti boxe 4x6". Eu personal am cumparat de la Cora. Vezi si la magazinul JVC din Unirea, pe la Sony. Sunt mai rare (si mai scumpe).

Din ce an este masina ta si cu cate usi?

Modificat de Zorro Classic
Link către comentariu

mie nu imi incapeau boxele in lacasele de pe spate asa k a tb sa-mi DEA GAURI :rolleyes:(

daca tot suntem la capitolul boxe spate - din cauza basului imi vibreaza luneta! mi s-a sugerat sa introduc ceva burete intre partea aceea de plastic sau ce e si luneta! oare e cea mai buna solutie?!

pls si un raspuns la postul meu :PROBLEME GRAVE :)

Link către comentariu

Zorro Classic

Imposibil! Daca sunt de dimensiunile care trebuie intra ca unse! Ce boxe ai montat?

Link către comentariu

sunt mai mari! nu erau pe dimensiunile respective!

ink astept raspuns la postul meu :rolleyes:

Link către comentariu

• 4 months later...

Din cate imi dau eu seama nu prea e cine stie ce rezistent suportul de deasupra portbagajului. Asa ca ma gandeam sa il schimb cu ceva mai dur si sa montez 2 boxe. Momentan am un sist blaupunkt cu care a venit masina (ian 2001). Ce sistem recomandati? Evident in niste limite ale bunului simt :D. Atasez si o poza cam cum ma gandeam eu sa arate noul suport!

post-9225-1167056925_thumb.jpg

Link către comentariu

• 9 months later...

Salutare tuturor. ca tot suntem la capitolul boxe.......stie cineva in fatza la polo `97 (model 3 usi,cu openair) ce fel de boxe sunt (ca marime),sau ce marimi potrivesc. Doresc sa le schimb si as vrea sa stiu cu ce le pot schimba. Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri

Link către comentariu

• 1 month later...
SRG_Polo_Classic

Am un Polo Classic in 98 si daca am observat eu bine are lacase pt 6 boxe ? 2 sus pe bord, d-alea micute rotunde, 2 pe fetele usilor din fata si 2 in spate pe tablia de la portbagaj. Cunosteti dimensiunile boxelor ? ( ca sa stiu ce cumpar)

Link către comentariu

• 2 months later...

a cumparat cineva tweeterul de pe bord?

alta solutie decat inlocuirea lui din boxa?

Link către comentariu

• 4 months later...
SRG_Polo_Classic

Ce dimensiuni au boxele de la Polo Classic (6KV) ? Sunt 6 lacase: 2 sus pe bord-micute, 2 in usi, si inca 2 in spate pe placa.

Link către comentariu

Cele de pe bord sunt tweetere, deci nu se pune problema dimensiunii, difuzoarele din usi sunt de 165 mm, iar in spate 165/170 mm doar ca trebuie avut in vedere faptul ca nu prea este loc pentru magnetul difuzorului, prin urmare e mai complicat, asta daca nu se fac modificari de structura. Cel putin asa e la mine.

Link către comentariu

• 1 month later...
Cele de pe bord sunt tweetere, deci nu se pune problema dimensiunii, difuzoarele din usi sunt de 165 mm, iar in spate 165/170 mm doar ca trebuie avut in vedere faptul ca nu prea este loc pentru magnetul difuzorului, prin urmare e mai complicat, asta daca nu se fac modificari de structura. Cel putin asa e la mine.

Eu mi-am pus boxe Pioneer pe haion si nu ma incomodeaza cu nimic.

Link către comentariu

• 1 year later...

Stie cineva ce boxe aftermarket de calitate se pot pune pe polo III?Diametrul e sigur 16,5 cm in schimb adancimea e cam mica(am incercat sa montez boxe cu adancimea de 67mm si nu intra,lovindu-se de macara iar cu inel nu s-ar inchide usa)

Link către comentariu

As vrea sa pun 2 boxe in usile din spata. A mai pus cineva?, s-ar potrivi?

Link către comentariu

Buna ziua tuturor.....vreau sa va dau un sfat si un model cum ar putea sa puneti difuzoare pe polita din porbagaj.Pt inceput trebuie facuta alta polita dinytun material mai dur apoi ar fi bine sa puneti difuzoarele inclinate spre partea din fata.....adica sa nu fie puse drept in sus ....astfel le protejati de soare....iar daca difuzoarele montate sunt crossover ar fi foarte bine

http://img138.imageshack.us/gal.php?g=img0382w.jpg

Modificat de Andumoscaliuc
Link către comentariu

Sal, imi poti spune din ce ai facut polita?

Pt ca mie imi lipseste si as vrea sa fac si eu una, si daca ai putea sa imi spui si dimensiunile pt ca eu nu am dupa ce sa masor (intre bancheta si haion).

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Polita a fost cinfectionata din panel osb apoi lipit mocheta pe el

Link către comentariu

Poate cineva sa puna o poza cu una din tijele din lateral a politei, cele care formeaza o balama atunci cand ridici polita.

Multumesc

Link către comentariu

Sunt fire trase pentru boxele din spate?? Si daca sunt unde sunt pozitionate?? pls answer

Link către comentariu

Parerea mea e ca sunt slabute. Si ar mai fi o problema..crezi ca merita sa strici policioara doar ca sa montezi alea, cand poti sa pui pe fata 2 difuzoare sanatoase, sa antifonezi usile cum trebuie si sa le amplici.

Ai aici un link cu masina mea sa-ti poti face o idee: http://vwforum.ro/index.php?showto...34201&st=20

Link către comentariu

• 3 weeks later...

ce difuzoare imi recomandati pentru usile din fata? Fara sa modific usa?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!