Jump to content

Probleme airbag

c.iulian
 Share

Postare recomandată

Buna seara! In urma unui accident, s-au declansat airbag-urile. Cum pot sa aflu codul calculatorului de la airbag-uri la seria de sasiu TMBDG41U768869601.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te uiti pe el sau cu vcds. Sau il rescrii pe al tau.

Link către comentariu

Nu e obligatoriu sa-l schimbi.Unele modele nu stocheaza crash data la primul accident.Schimba airbag-urile intai.

Link către comentariu

La octavia 1? La.orice impact unde sar airbag uri,stochează data crash. Trebuie rescris modulul sau inlocuit cu unul fără data crash

Link către comentariu

Am schimbat airbag-urile, sa uitat cineva cu laptopul si mi-a zis ca trebuie schimbat modulul.Unde este amplasat eventual si un tutorial pt schimbarea lui.Daca merge rescris ,unde si daca se poate  face pe masina.

Link către comentariu

Trebuie sa vedem codul acestuia,unele merg pe.obd, altele nu. Tutorial.in acest sens nu am,tu nu te procepi, clar nici cine s-a uitat cu laptopul. 

Asa cum sigur gasesti si pe Google daca ai cauta.....se afla sub bord, pe tunelul central,  pe podea. Trebuie demontate elementele de pe lateral tune central, sub bord

Link către comentariu

• vdragos locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!