Jump to content

Probleme Passat B8 dupa 34.000 km - ÎNCHIS

Rafyrr
 Share

Postare recomandată

M-am gandit sa impartasesc cu voi problemele pe care le am la un Passat b8 , 2.0 tdi 150cp  DSG la 34.000 km .

Imi tot scade nivelul la antigel am completat de 3 ori pana acum , iar cand am fost la reprezentanta mi s-a spus ca este normal , ca nu pierde pe nicaieri , doar ca nu prea cred . ma voi duce din nou pentru a semnala aceasta problema care nu mi se pare normala .

Se aude un scartait de cauciuc foarte tare pe stanga fata atunci cand trec peste denivelari

Se aude ca o bataie atunci cand masina este la relanti .

Cand masina este rece si o bag in drive smuceste .

Voi ati mai intampinat aceste probleme ? pentru toate astea ma voi duce la o verificare  , masina este in garantie insa nu prea am mari sperante , cand ajungi la reprezentata totul este normal nnu este nici o problema !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ia citeste ce prevede regulamentul forumului legat de problemele care se pot dezbate intr-un topic!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!