Jump to content

Probleme semnalizare pe față!

Ilix
 Share

Postare recomandată

Va salut! 

Am o problema cu semnalizarea pe față dreapta. Dimineață am observat ca nu se mai aprindea semnalul dreapta fata,cel de pe oglinda si cel de pe spate merg,dar nu era nici o eroare în bord .Am luat bec de semnalizare,l-am schimbat și tot nu se aprinde semnalizarea,iar acum este martor aprins în bord pentru becul respectiv .

Am incercat toate pozițiile posibile pentru soclu.

Becurile le-am verificat si merg. 

Aveti idee ce ar putea fi,va rog? 

Zilele astea ar trebui să fac si itp-ul și trebuie neaparat rezolvata problema.  

Multumesc! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cand pui avariile se aprinde?

poate ai firul intrerupt, verifica mufa becului, mufa farului.

Link către comentariu

Scoate borna bateriei 2 minute,pune-o la loc si vezi pe urma.

Link către comentariu

3 hours ago, Ilix said:

Va salut! 

Am o problema cu semnalizarea pe față dreapta. Dimineață am observat ca nu se mai aprindea semnalul dreapta fata,cel de pe oglinda si cel de pe spate merg,dar nu era nici o eroare în bord .Am luat bec de semnalizare,l-am schimbat și tot nu se aprinde semnalizarea,iar acum este martor aprins în bord pentru becul respectiv .

Am incercat toate pozițiile posibile pentru soclu.

Becurile le-am verificat si merg. 

Aveti idee ce ar putea fi,va rog? 

Zilele astea ar trebui să fac si itp-ul și trebuie neaparat rezolvata problema.  

Multumesc! 

B7 e mașina? 

Link către comentariu

Ok. Atunci încearcă întâi ce ți-a recomandat spido. Dacă nu merge, verificat cablaj pana în bcm... Dacă e ok, bcm jos și verificat /reparat. Cam acestea sunt toate variantele, in cazul tău 

Link către comentariu

Problema mea a fost rezolvată,de vina erau contactele de pe mufa unde sta becul. S-a rezolvat usor,dar dacă problema persistă trebuie dat farul jos si refăcute contactele și în soclu de prindere.

Multumesc tuturor pentru sugestii și sfaturi! 

Drumuri bune și fără incidente va doresc tuturor. Numai bine! 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!