Jump to content

vw passat cipos car

cipos

Postare recomandată

asa se pare ... mai trebuie si acea unitate centrala care se ocupa de autoleveling .... asa ca ...

mda ..

Link către comentariu
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipos

38

• mircea dudu

6

• claudiu_83

5

• Ice_2k

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

Cipos... sper ca nu te-ai suparat... incercam sa fac o gluma :D

PS: chiar arata bine jantele.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu
Intr-adevar eu am vazut-o. E faina numai ca e variant si mie nu prea imi plac, in rest ... numai cuvinte de lauda. Imi place culoare ... de negru m-am saturat. :rolleyes: Cati mai multi km fara inciddente.

....vezi cu B.U.G (mai vechi)...."...m-ati stresat atata gri metalizat"

...in rest e super ok masina, ba' mai mult arata super bine tip-ul ala de Angel Eyes.

Bafta!

Link către comentariu
  • 1 month later...

@91wrc stiu piesa, dar credema ca din cauza griului metalizat nu fac drumuri dese la spalatorie :)

masina a mai suferit 2 uprgaduri, bord computer si dvd player cu tv tuner touch screen.... si cu multe altele :D

Link către comentariu

frumoasa masina,sa o conduci sanatos,si o mica sugestie pune-i folie 30-35 % opacitate si pe lateralele din fara e discrepanta prea mare(parerea mea - tu faci cum iti place tie k doar de aia e masina ta) eventual poati sa-ti vopsesti si bandourile la nuanta masinii cred k dau mai bine vopsite,in rest multa bafta si ffff multi km fara probleme

Link către comentariu

ms de sfaturi, dar folia are si rol de protectie antisolara, vara face minuni :Driver: ca despre bandouri ma mai gandesc

Link către comentariu

pt putin cipos,o intrebare presupun k ai 1.9 tdi de 101 cp - akum 128 dupa cip nu? si daca da spune-mi in mare daca ti-a scazut sau crescut consumul ,daca e o diferenta care sa merite cipul(ma refer cum trage masina) si ce ai fost nevoit sa schimbi o data cu cipul ,turbina cum se comporta ,nu stiu tot ce ai obs tu de cand ai cipul, k as vrea sa-mi fac si eu unul si sunt ink in stadiul de facut o parere,poate ma ajuti sa inteleg mai bine, ink o data sa o stapanesti sanatos :Driver:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!