Jump to content

vw passat cipos car

cipos

Postare recomandată

iata si ceva poze cu interiorul :

ce ai mai facut ti-ai mai schimbat ochiisorii de ingeras?

Link către comentariu
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipos

38

• mircea dudu

6

• claudiu_83

5

• Ice_2k

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Publicat (modificat)

nu inca, am o oferta de la cineva dar astept poze(tot pe elbastru), daca nu, cred ca am sa-mi pun de la hid, numai ca si el nu raspunde la postul meu din topicul lui de vanzare

Modificat de cipos
Link către comentariu
nu inca, am o oferta de la cineva dar astept poze(tot pe elbastru), daca nu, cred ca am sa-mi pun de la hid, numai ca si el nu raspunde la postul meu din topicul lui de vanzare

incearca un PM, raspunde mult mai repede

Link către comentariu

Pacat ca nu ai climatronic. S-ar fi integrat mult mai bine in consola.

Modificat de lau090
Link către comentariu

e f buna asa cum e, la ce-mi trebuie climatronic? nu am aer conditionat? eu zic, ca e suficient

Link către comentariu

Cred ca lau090 se referea la cum arata "interfata" climatronicului in consola centrala...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

deci... veni si vremea xenoanelor, dupa un pic de munca pe o zi torida le-am montat si pe ele.... si iata ce a iesit :

Modificat de cipos
Link către comentariu

Super tare!

Eu am vazut masinuta ta inainte sa intri in "vacanta" (legat de intalnirile VW Forum), chiar am avut placerea sa facem o mica "___"

Mi-a dat clasa oricum.

Speram sa te vedem si pe tine si pe masinuta ta astazi la intalnire. Sa ne arat cu e cu Xenoanele.

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi KM fara incidente!!!

:)

Link către comentariu

Care dintre voi e fiara? :) Pt. traba cu xenoanele ai un loc rezervat in parcare la intalnire :)

Frumos Cipos car!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme. Citeam pe undeva ca ai vag-com de unde l-ai luat si cu cat.

Link către comentariu

Salut ...

Am vazut ca tocmai ti-ai pus xenon. Urmeaza si eu sa imi pun cam in 2 saptamani.

Ma intereseaza daca nu deranjezi ne avand auto leveling.

Si inca ceva ... Ce temperatura de culoare au becurile ?? Cati K ?

Diferente mari de vizibilitate fata de halogen ?

Link către comentariu

pai am pus de 6000k , luminozitatea sa schimbat cu f mult in bine, iar de deranjat... mai dadea lumea flashuri cand am venit de la buc la piatra neamt, dar nu multi

apropo... din cate stiu eu tu vrei xenon in fatruri originale.... alea mi se pare ca se ppot conecta la ecu si sa faca si autolevelingul

Link către comentariu

Sa mergi cu ea incarcata atunci sunt curios ce o sa zica ceilalti participanti la trafic :) :)

Link către comentariu

:( Am tot cautat si pe aici ( Milano ) si nu am gasit farurile complete cu tot cu instalatie. Tot ce am gasit este instalatia doar - Hella. Din pacate ma vad fara varianta si o sa pun si eu pe faruri ca ale tale xenon, insa de 4300 de k ( este ceva mai luminos -3200 lumeni ).

Intrebarea e daca si astea normale nu se pot lega de ECU pentru autoleveling.

Care e diferenta ??? ce mai au in plus farurile cu semnalizare pe mijloc ????

Salut

Link către comentariu

M-am documentat putin ... iar treaba sta cam asa.

- Nu exista HID OEM pe masina, nu exista nici instalatia de auto-leveling. Aceasta pe langa faptul ca este comandata de ecu, mai are o unitate centrala care analizeaza pozitia masinii, care de obicei se gaseste in spatele masinii - mai costa si aia vreo 200 de euro ... iar farurile dupa cum am vazut eu prin imagini, mai au o mufa unde se leaga instalatia de auto-leveling.

Link către comentariu
Sa mergi cu ea incarcata atunci sunt curios ce o sa zica ceilalti participanti la trafic :angry: :(

am buton pt reglarea farurilor:P

@mircea dudu, deci sa inteleg ca degeaba eu eu farurile OEM ca nu pot sa folosesc autolevelingul decat cu prostia aia de 200 de euroi?

pai daca e asa.... le dau naibii :(

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!