Jump to content

vw passat cipos car

cipos

Postare recomandată

veni si randul meu,cum spuneam, este vorba de un passat 2002 motor 1,9 tdi 101cp standard si 130 dupa cip(by TCM), obtiuni......... nu prea are inafara de pachetul de iarna(scaune inacalzite, alternator marit spitiere incalzite) si stergatoare tip lamela, in rest la passat din cate stiu este standard esp, oglinzi reglabile electric si incazite, geamuri electrice fata, ac, radiocasetofon betta, pe care intamplarea face sa le am si eu :D dar acuma vin piesele de rezistenta: angel eyes si folia, cea din urma este lummar si este autorizata rar

Modificat de cipos
Link către comentariu
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipos

38

• mircea dudu

6

• claudiu_83

5

• Ice_2k

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

ba da..e frumoasa..si te invidiez ptr angel eyes .. :D ..sa o stapanesti sanatos si cat mai multe upgrade-uri..huse de piele..etc.. :Driver: :D

Modificat de Amy
Link către comentariu
Publicat (modificat)

multumesc amy pentru cuvintele frumoase :Driver:

Modificat de cipos
Link către comentariu

Eu o stiu! Marfa ! Cand am vazut-o eu avea doar un ANGEL EYE :Driver: Era chioara :D

Link către comentariu

:Driver: cat era ceasul? 1 noaptea?:D pt cei care nu stiu la ora aia noi faceam diagnoze

Link către comentariu

Beauty :Driver:

Asteptam poze din interior... :D

Link către comentariu

vor veni si alea, rpoblema e ca nu am un aparat cu rezolutie mare, daca ati observat majoritatae pozelor sunt facute cu telefonul, iar daca ma bag la interior o sa se vada multi pixeli

Link către comentariu

E frumos "cipos-mobile-ul" :D

Angel eyes arata superb, prind f bine pe farul de passat, dupa parerea mea.

Ai folie si pe laterale fata, sau ala e stickerul de la alarma ce se vede?

Ar mai merge niste jante si eventual sa vopsesti prelungirile barelor + bandouri.

In rest, sa o stapanesti sanatos, si cat mai multi km fara evenimente neplacute! :Driver:

Link către comentariu
o sa se vada multi pixeli

Lasa-i sa se vada. Daca sunt foarte multi insemna ca are rezolutie :Driver:

Mie mi-a placut variantul tau, farurile in mod special, lamele de la stergator si faptul ca ai plasa la portbagaj (eu nu am.. si ma oftic, oare cat o costa plasa aia ?) La capitolul lipsuri, poti trece cotiera si clima.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

cotiera e pe drum, numai ca tre so caut :Driver:

Modificat de cipos
Link către comentariu

In primul rand cel mai mult mi-a placut ca ai numar de SJ... :D :D :P .... apoi folia si angel eyes... foarte fain. In orice caz masina arata super bine. Sa o folosesti sanatos.

PS: cat te-a costat folia?

Link către comentariu

multumesc frumos de laude, folia a fost 5 mil, iar masina e cu nr de sj deoarece acolo am gasit o firma de leasing care cerea doar buletinul si 30 % din avans,nimic alceva, nu ma intrebat de unde iau banii :D

Link către comentariu

Nu vreau sa fac reclama dar nu era cumva "Automobile NLF"?

Link către comentariu

am vrut sa iau de la ei dar nu am gasit nimic sa-mi placa si am luat de la oper leasing

Link către comentariu

De unde imi iau si eu stergatoare cu lamele ?

Link către comentariu

Frumoasa masina si frumoase angel eyes. Sa o stapanesti sanatos.

OT

ptr Airscape

Daca ai brate de stergator normale, verifica lungimea lamelor si apoi cauta in lista de mai jos dimensiunile si comanda dupa cod (Bosch Aerotwin Retrofit).

Link către comentariu

Intr-adevar eu am vazut-o. E faina numai ca e variant si mie nu prea imi plac, in rest ... numai cuvinte de lauda. Imi place culoare ... de negru m-am saturat. :) Cati mai multi km fara inciddente.

Link către comentariu

Ia uite cati buzoieni...si eu sunt tot din Buzau Flav

Link către comentariu

frumoasa masinuta.imi plac mult de tot angels eyes. Vin si cu o intrebare.de unde le-ai procurat si cati banuti.sa o conduci cu placere :)

Link către comentariu

...tare de tot masina...si farurile-s criminale. am si yo un Passat din 2000 si inca un Golf 4 din 2002. Passatu are 222.000km si merge excelent la ai sai 160cp :beerchug: VW RULLLZZZZ!!!!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!