Jump to content

Bujii incandescente

seerkan
 Share

Postare recomandată

Salutare, 

Am o eroare pe cilindrul 1 - 4984 - p067100 - electrical fault.

Ma gandesc ca trebuie sa schimb bujia, dar din ce am inteles sunt si cu senzor si fara, de care mi-ar trebuit pt cilindrul 1?

Multumesc

Am uitat sa zic modelul de motor. 2.0 tdi crbl 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

FAra, cea cu sensor este pe 3.

Link către comentariu

Ok, multumesc. Imi recomanzi ceva marca anume? 

Link către comentariu

si eu am patit la fel bujie arsa pistonul 4 schimbat 3 bujii beru iar cea cu senzor cand se arde masina merge ok

Link către comentariu

• 4 years later...

passat b8 WVWZZZ3CZFP406813 , P0673 - bujia incandescenta cilindrul 3

la magazinul de piese a aflat ca "de obicei pe cilindrul 3 este cea cu senzor, dar nu tot timpul" 🤔

se poate afla dupa VIN daca este cea cu senzor sau e musai sa ajung in service ptr constatare ?

Link către comentariu

Se poate stabili pe baza VIN la orice magazin de piese auto.

Link către comentariu

6 hours ago, bombuka said:

se poate afla dupa VIN

Sigur ca da

Link către comentariu

On 1/5/2024 at 12:30 PM, pronet said:

Se poate stabili pe baza VIN la orice magazin de piese auto.

la magazin au zis "de obicei pe cilindrul 3 este cea cu senzor, dar nu tot timpul"  si m-au trimis la service sa verifice ( service-ul lor).

voiam sa evit sa ma duc in service de 2 ori: programare, timp pierdut, etc. bujia cu senzor viene in 2-3 zile si ma gandeam  sa ma duc o singura data in service, cu piesa cumparata.

Link către comentariu

On 1/5/2024 at 10:06 AM, bombuka said:

passat b8 WVWZZZ3CZFP406813 , P0673 - bujia incandescenta cilindrul 3

la magazinul de piese a aflat ca "de obicei pe cilindrul 3 este cea cu senzor, dar nu tot timpul" 🤔

se poate afla dupa VIN daca este cea cu senzor sau e musai sa ajung in service ptr constatare ?

cine a pus testerul nu s-a uitat la masina sa vada ce bujie e ?

Link către comentariu

eu am pus "testerul": interfata din aia ieftina de pe net folosita cu app Torque pe mobil.

am vazut codul, am cautat pe net, am gasit ca e bujia incandescenta de la cilindrul 3 si m-am prezentat "regulamentar" la firma de piese sa o comand ca mai apoi sa ma duc cu piesa in serviceul lor sa o monteze.  nu ma pricep sa ma uit la motor sa vad ce fel e bujie este si ma asteptam ca ei sa-mi zica pe baza VIN-uli daca sa comand cu senzor sau fara.

aceeasi aplicatie m-a salvat in iarna anului trecut, cand eram la mare distanta de casa, in concediu: cand s-a aprins martorul in bord am scanat si a iesit pompa axiliara apa P26F8. am putut sa termin concediul linistit si vin pana acasa in alternativa intratului urgent in service.  nu stiu la altii cum este dar eu cand vad martorul ala aprins ma ia cu rece pe sira spinarii. am trecut prin EGR defect la Octavia 1.6 TDI  :)  si de atunci am zis ca e bine am la indemana ceva sa-mi zica rapid cat e de grava situatia.

WhatsApp Image 2024-01-09 at 20.55.10.jpeg

Link către comentariu

Seria sasiu sa vedem ce bujie ai

Link către comentariu

WVWZZZ3CZFP406813

merci !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!