Jump to content

Octavia 4 - discutii generale

cristiansen077
 Share

Postare recomandată

@XpLoZiV Cu butoanele de pe volan, cu care îți setezi diferite opțiuni în interiorul ceasurilor virtuale (temperatură apă/ulei, consum mediu/instant,etc), vei găsi zapând prin ele, în stânga, în interiorul ceasului,  "DISTANȚA TOTALĂ PARCURSĂ" și numărul de km rulați până în prezent. 

Acolo îți arată numărul de km și nu în altă parte din câte se pare.

Și eu am fost nedumerit la început că nu erau afișați acolo unde eram obișnuit, dar se pare că s-a modificat locul.

La O3 și O4 erau afișați în același loc, dar în funcție de activarea/inactivarea pilotului automat, însă acum nu mai e așa. 

Sunt în interiorului ceasului cu turometru, însă trebuie să-i cauți din butoanele de setări de pe volan.

Dacă nu ai rezolvat încă, butonează volanul cum ți-am precizat și sigur vei găsi. 

@capulucu NU cred că merită dacă nu le-ai bifat prin configurare la achizița mașinii. 

Cele originale sunt foarte scumpe și nu știu dacă merită banii.

Ca exemplu, un far Matrix non FL este în jur de 4700 lei. Un stop full led nu știu cât este, dar sigur sare de 1500 de lei.

Nu merită, crede-mă!

Dacă nu ai Matrix, nu merită nici full led pe spate. Fă altceva cu banii ăia. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Liviu1000 Încearcă să ungi tu cu spray lubrifiant acel scârțâit (Așa am pățit și eu la O3 după câțiva ani, dar cu pedala de ambreiaj. Am uns-o cu spray și primele două/trei zile a făcut mai rău, până si-a făcut spray-ul efectul sau a ajuns unde trebuie, apoi am scăpat de scârțâit) sau dacă nu ai reușit și nu vrei să îți dai de lucru, mergi la garanție. Cei de la Skoda îți vor rezolva problema. 

Cât privește punctul 2 expus, recunosc că n-am reușit să înțeleg la ce faci referire (poate doar dacă postezi o fotografie) însă crede-mă că nu are cum să fie bara deplasată la o mașină nouă cu 2 cm că n-ai mai fi ridicat-o de la dealer. Ai fi văzut imediat.

Link către comentariu

Multumesc @Gabriel*77. Il gasisem aici, dar am crezut ca pot sa-l fac sa apara "fixat" in bord. Nu e o problema pentru mine, I can live with that:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!